Blog

Wil jij ook eenvoudig je zakelijke contacten onderhouden, je verkoopproces beheren en projecten managen in één systeem? En alles uit je Office365 pakket halen? Dynamics 365 biedt de functionaliteit en betaalbaarheid van CRM- en ERP-oplossingen voor midden- en kleinbedrijven.

Stel je eigen pakket samen

Kies je pakket ‘op maat’ door losse apps aan te schaffen, geheel passend bij je bedrijfsvoering. Dynamics365 is voor ieder type bedrijf inzetbaar en de oplossing is laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en aanpasbaar wanneer je organisatie daarom vraagt.

Verras je klant, voordat deze jou verrast

Onderhoudt eenvoudig je zakelijke contacten, volg je salesactiviteiten van lead tot klant, beheer de inkoop van producten tot levering bij je klanten en manage projecten van het plannen tot opleveren. Dynamics365 biedt CRM- en ERP-software waarmee je de klanten centraal zet en je projecten beheersbaar en controleerbaar maakt.

Teamwork

Verbindt je klantdata en salesactiviteiten met office-applicaties en email. Gebruik Dynamics365 als opslagplaats voor al je belangrijke documenten geordend per klant en werk samen met je collega’s realtime in de bestanden.

BENIEUWD HOE WIJ JOUW ORGANISATIE
KUNNEN ONDERSTEUNEN?