Blog

DWE ICT heeft van partner Extreme Networks de Gold status gekregen. Deze certificering is door Extreme toegekend op basis van de benodigde kennis van producten alsmede vanwege de activiteiten van DWE ICT op het gebied van verkoop, installatie en ondersteuning van Extreme oplossingen.

Hiermee hebben we het kennis en het ervaringsniveau een formele titel gegeven. DWE ICT heeft al jarenlange ervaring met Aerohive dat is overgenomen door Extreme Networks. Onze ervaring met Extreme oplossingen stelt ons in staat om onze klanten efficiënt en vakkundig te helpen en geeft onze klanten het vertrouwen in de oplossing die ze nodig hebben om zonder problemen te concentreren op de eigen bedrijfsprocessen.
Maar belangrijker misschien wel betekent het dat we nóg beter en sneller toegang hebben tot de vele sales- en technische tools die Extreme aan haar partners beschikbaar stelt.

Met het behalen van de EXTREME Gold Partner status, is DWE ICT in staat om een breed en inhoudelijk advies te geven aan haar klanten over het Extreme Networking portfolio.

BENIEUWD HOE WIJ JOUW ORGANISATIE
KUNNEN ONDERSTEUNEN?