Branches

Branches

Iedere branche kent unieke uitdagingen op het gebied van ICT. Of het nu gaat om de opslag van data, de beveiliging van netwerken of het werken op afstand — goede ICT oplossingen maken het verschil. Bij DWE ICT snappen we dit als geen ander. We hebben inmiddels veel ervaring opgebouwd binnen diverse branches en kennen de valkuilen maar weten ook de kansen feilloos te identificeren. OP die manier ondersteunen met bedrijven en instellingen bij het realiseren van doelen. Ontdek in welke branches onze expertise ligt en waar we jou bij kunnen ondersteunen.

Alle branches

Binnen de volgende branches fungeren we inmiddels voor veel partners als betrouwbare ICT ondersteuning.

Primair onderwijs

ICT voor het basisonderwijs draagt bij aan een goede basis voor iedere leerling. Met onze ICT oplossingen voor het basisonderwijs streven we naar een optimale leeromgeving waarin basisschoolleerlingen de mogelijkheid krijgen om talenten al vroeg te ontwikkelen en kunnen rekenen op de juiste ondersteuning. Hierbij is het cruciaal dat technologieën vroegtijdig worden omarmd en dat systemen meegroeien met de behoefte van een school, de medewerkers en leerlingen. Hier zetten we ons iedere dag voor in.

Voortgezet onderwijs

Binnen het voortgezet onderwijs speelt ICT een belangrijke rol. Van netwerken waar duizenden leerlingen tegelijk gebruik van moeten kunnen maken tot het bijhouden van roosters, cijfers en meer. Dit vraagt om complexe oplossingen die volledig aansluiten op de wensen en behoeften binnen een onderwijsinstelling. Op basis van kennis en ervaring signaleren we mogelijkheden en spelen hier snel op in. Bovendien blijven we betrokken en realiseren we zaken als schaalbaarheid zodat je ICT landschap meegroeit met je ambities en die van je leerlingen en medewerkers.

Hospitality

De hospitality branche draait om het creëren van ervaringen. Gasten moeten zich thuisvoelen in een omgeving en dit betekent dat de omgeving zich aan moet passen op deze wensen. Zaken als internettoegang, slimme systemen en automatisering zijn dan ook onmisbaar binnen deze branche. Wil je gasten de totaalbeleving bieden waar ze naar op zoek zijn? Dan kan je ICT landschap niet achterblijven. We denken met je mee over passende oplossingen voor de uitdagingen binnen de hospitality en ontzorgen je op ieder gebied.

Transport en logistiek

Als er één branche is waar bereikbaarheid en beschikbaarheid van data belangrijk is, dan is het wel binnen de transport en logistiek. De continuïteit van transport- en logistiekbedrijven is essentieel; processen draaien dag en nacht. Wanneer data onbereikbaar is of systemen uit de lucht zijn, staat de keten stil. Met onze ICT oplossingen en eigen datacenter bieden we betrouwbaarheid, veiligheid en stabiliteit voor bedrijven binnen de transport en logistiek. Onze ervaring met IT binnen de transport & logistiek branche helpt ons uitdagingen om te zetten in mogelijkheden en tijdig in te spelen op veranderingen.

MKB

Loop je als ondernemer regelmatig tegen ICT problemen aan of zoek je een partner die je ontzorgt op dit gebied? We snappen dat het runnen van een bedrijf niet zonder uitdagingen komt en dat je hier als ondernemer niet altijd bovenop kunt zitten. Met DWE ICT als jouw partner laat je ICT voor je werken. We brengen in kaart waar je onderneming behoefte aan heeft en welke oplossingen hier het beste bij passen. Bovendien kun je rekenen op deskundige ondersteuning van onze servicedesk.

DWE ICT als trusted ICT partner

Loop je tegen uitdagingen aan binnen je branche op het gebied van ICT of heb je het idee dat er meer mogelijk is? Informeer eens bij onze specialisten en ontdek welke oplossingen van meerwaarde zouden kunnen zijn voor je bedrijf of instelling.

Ontdek wat wij voor de ICT van je bedrijf kunnen betekenen door contact met ons op te nemen via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. We helpen je graag verder.