Hospitality

ICT hospitality

DWE ICT zorgt ervoor dat jij jouw gasten gastvrij kunt ontvangen, zonder ICT-stress. Door betrokkenheid en grondige IT-kennis te combineren, ontwikkelen wij ICT-oplossingen die de hospitality branche vooruitbrengen. De oplossingen matchen met de wensen van hotels en restaurants én kunnen meegroeien.

Vertrouwen is voor ons een essentieel onderdeel voor een langdurige, sterke relatie. Daarom geven wij vertrouwen aan onze mensen, klanten en aan onze partners. Wij geloven namelijk dat we samen, vanuit verantwoordelijkheid en betrokkenheid, de beste resultaten boeken. Daarom adviseren, creëren en ondersteunen wij altijd de best passende ICT-oplossingen voor jouw hospitality bedrijf. Met topproducten van marktleiders en zelfontwikkelde diensten voor hospitality realiseren we de meest doeltreffende oplossing voor iedere situatie. Onze prioriteit is dan ook beveiliging van informatie én kwaliteit met onze ISO-certificeringen. We communiceren hierover in gewone mensentaal. Want die spreekt iedereen!

Informatie over de mogelijkheden
voor Hospitality?

Neem contact met ons op!

 

DESKUNDIGHEDEN

OPLOSSINGEN

 

KLANTCASES

‘We zijn blij met DWE ICT als flexibele schil. We beschouwen hen niet als partner of leverancier, maar zien de medewerkers van DWE ICT als een club van collega’s die steeds meer in onze organisatie integreren en met wie het goed sparren is.’

Ben Deetman – Fletcher Hotels