Primair Onderwijs

ICT voor het basisonderwijs

Onze maatschappij verandert razendsnel. De digitale transformatie zorgt ervoor dat we op een andere manier naar onderwijs moeten kijken. Het is onze taak om te zorgen dat kinderen niet alleen basisvakken en -vaardigheden leren, maar ook voorbereid zijn op functies en vaardigheden van de eenentwintigste eeuw. Dit betekent dat de omgeving waarbinnen ze leren ingericht moet zijn op nieuwe ontwikkelingen en een slimme manier van leren. Goede ICT voor het basisonderwijs is hierin onmisbaar.

Wij geloven dat de juiste ICT-omgeving binnen het basisonderwijs het verschil kan maken voor de toekomstige generatie knappe koppen. We combineren specialistische kennis van het onderwijs met onze vakkundige kijk op ICT en creëren zo een ICT-omgeving voor het primair onderwijs waarbinnen leerlingen zo effectief mogelijk kunnen leren.

Slimme ICT voor het beste onderwijs

Interne processen zijn ook binnen het basisonderwijs een ontzettend belangrijke factor in het aanbieden van de beste educatie. Bovendien is ook deze sector onderhevig aan digitalisering. Als school of scholengemeenschap is het dan ook belangrijk om hier tijdig op in te spelen en deze ontwikkelingen in het voordeel te gebruiken om het onderwijs naar een hoger niveau te tillen. DWE ICT kent de valkuilen van ICT in het basisonderwijs en weet precies waar kansen liggen als het aankomt op verbetering van werkprocessen en beveiliging van systemen. Deze kennis combineren we met slimme tools en applicaties om een ICT-landschap te creëren waarbinnen leerlingen, docenten en ouders alles vinden wat ze nodig hebben.

Informatie over de mogelijkheden
voor Primair Onderwijs?

 

EduConnector: oplossing in eigen beheer

Hoewel er veel ICT-oplossingen bestaan voor het onderwijs, bleven we aanlopen tegen de beperkingen van deze tools. Dit is dan ook de motivatie geweest voor de ontwikkeling van onze eigen oplossing: EduConnector. Met EduConnector stroomlijn je processen binnen de school waardoor je slechts één keer de informatie hoeft in te voeren. Dit wordt vervolgens gesynchroniseerd naar doelsystemen waardoor je bespaart op de administratie en menselijke fouten tot een minimum beperkt. Deze oplossing hebben we zelf ontwikkeld, onderhouden we intern en blijven we actief ondersteunen bij implementatie. Op die manier ben je dus verzekerd van een betrouwbare oplossing die antwoord biedt op interne ICT-vraagstukken binnen het onderwijs.

Naast onze eigen oplossing maken we veel gebruik van bij voorkeur Microsoft toepassing. Onze specialisten geven dan ook advies over het zo goed mogelijk gebruiken van de Microsoft 365 applicaties. Op die manier komen we tot een ICT-pakket dat perfect aansluit op processen binnen je school. Zo bied je leerlingen een ICT-ervaring in het basisonderwijs waarmee ze zijn voorbereid voor het voortgezet onderwijs. We vertrouwen op het gebruiksgemak en de toegevoegde waarde van Microsoft toepassingen voor het basisonderwijs en helpen je graag op weg!

DWE ICT als partner in ICT voor het basisonderwijs

We gaan samenwerkingen altijd aan op basis van vertrouwen en een gezamenlijk doel. Wij vanuit onze expertise, jij vanuit dat van jou. We brengen onze inzichten samen en bepalen vervolgens de koers die we moeten varen om tot het juiste resultaat te komen. Vertrouw hierbij op onze deskundigheid als het aankomt op ICT en onderwijs en ontdek de meerwaarde van een betrouwbare partner in het uitrollen van een toekomstbestendig ICT-landschap voor je onderwijsinstelling.

Daarnaast blijven we je actief ondersteunen. Onze servicedesk is altijd bereikbaar en bij storingen of andere problemen staan we direct voor je klaar. Zo zorgen we er samen voor dat leerlingen altijd en overal toegang hebben tot het beste onderwijs.

ICT voor basisonderwijs in de juiste handen

Een slim en ondersteunend ICT-landschap is onmisbaar binnen het basisonderwijs. DWE ICT helpt je bij het opzetten, uitrollen en onderhouden van de juiste infrastructuur op basis van slimme toepassingen en actieve ondersteuning.

Informeer naar de mogelijkheden van ICT voor basisonderwijs. Neem contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. Onze specialisten helpen je graag verder.

KLANTCASES

”De samenwerking typeer ik als goed’

Stichting Prodas