Voortgezet Onderwijs

ICT voor het voortgezet onderwijs

Modern onderwijs stelt hoge eisen aan de ICT-voorzieningen op middelbare scholen. Maar hoe maak je als school maximaal gebruik van ICT zonder voorbij te gaan aan werkwijze, inhoud en identiteit? Dat is precies wat DWE ICT doet: samen die vertaalslag maken. Dat betekent nieuwe kennis en techniek zodanig toepassen, dat het voor iedereen op school werkt zoals het hoort te werken: voor de leerlingen, de medewerkers, de ouders en het bestuur.

Een betrouwbare ICT omgeving

ICT voor het voortgezet onderwijs moet naast toegankelijk ook veilig en flexibel zijn. Zo creëer je namelijk een omgeving die toekomstbestendig is en waarin kwalitatief onderwijs centraal staat. Dit betekent dat netwerken stabiel moeten zijn, opslag goed beveiligd moet zijn en enkel toegankelijk voor de juiste personen en je altijd moet kunnen rekenen op ondersteuning wanneer je dit nodig hebt. Voor ons is deze dienstverlening vanzelfsprekend.

Informatie over de mogelijkheden
voor Voortgezet Onderwijs?

 

Klaar voor de toekomst

Dat ook het voortgezet onderwijs onderhevig is aan stevige veranderingen als het gaat om digitalisering staat vast. Maar hoe speel je hierop in als onderwijsinstelling? En vooral: hoe laat je ICT in je voordeel werken? Daar helpen we je bij. DWE ICT is ervaren in het implementeren en beheren van ICT oplossingen speciaal voor het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan eenvoudige toegang tot je WiFi-netwerk via EduRoam of een veilige online werkplek met de juiste Microsoft-tools. Daarnaast hebben we onze eigen tool ontwikkeld die de uitdagingen van ICT en onderwijs samenbrengt tot slimme en efficiënte oplossing. Met EduConnector stellen we scholen in staat processen te versimpelen en fouten te voorkomen.

Uit ervaring weten we dat geen enkele school of scholengemeenschap gelijk is. Overal spelen andere vraagstukken en iedere structuur vergt een andere aanpak. Dit is dan ook precies hoe we projecten aanvliegen. Bij DWE ICT ontvang je dus geen standaardpakket dat voor de één wel werkt maar voor de ander helemaal niet. We kijken echt naar je onderwijsinstelling en de unieke uitdagingen; waar zitten de knelpunten en hoe kunnen we je ICT omgeving zo goed mogelijk inrichten? Reken dan ook op een persoonlijke benadering van het proces en eerlijk advies als het aankomt op de stappen die noodzakelijk zijn om het ICT landschap binnen je onderwijsinstelling te maximaliseren.

Meer weten over ICT voor het voortgezet onderwijs?

Als specialist in ICT voor het onderwijs denken we graag met je mee over uitdagingen die je huidige processen in de weg staan. Ontdek wat we voor je kunnen betekenen en bied leerlingen, werknemers, ouders en bestuurders het ICT landschap dat ze verdienen.

Informeer naar de mogelijkheden van ICT voor het voortgezet onderwijs door contact met ons op te nemen via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5480 110. Onze specialisten helpen je graag verder.

KLANTCASES

“We hebben sinds onze samenwerking met DWE ICT een mooie, stabiele netwerkomgeving. Heel belangrijk voor de dagelijkse gang van zaken.”

Berry Fluit – Marnix College