Deskundigheden

ONZE DESKUNDIG -HEDEN

Onze deskundigheden

De volgende deskundigheden vallen binnen onze expertise en zijn in te zetten in verschillende branches.

Microsoft

We vertrouwen al jaren op de oplossingen van Microsoft en kennen inmiddels alle geheimen die deze toepassingen te bieden hebben. Van Microsoft 365 tot PowerBI, we zoeken altijd naar de juiste combinatie van Microsoft oplossingen om ICT maximaal voor je te laten werken. Hierbij houden we zaken als gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en schaalbaarheid altijd in het oog.

Training

ICT oplossingen werken pas echt goed wanneer de mensen die er gebruik van maken dit op een intuïtieve manier kunnen doen. Om ervoor te zorgen dat je medewerkers maximaal gebruik kunnen maken van ICT, bieden we overzichtelijke trainingen aan. Dit stelt gebruikers in staat optimaal profijt te hebben van de systemen en toepassingen. Ook werken we vaak met het train-de-trainer model waardoor je ook intern kunt rekenen op specialisten die verstand van zaken hebben. We zorgen voor maatwerktrainingen en blijven betrokken bij de ingebruikname van specifieke onderdelen.

Werkplek

De werkplek van vandaag is niet meer wat het geweest is. De nieuwe standaard is hybride en vereist flexibiliteit van devices, netwerken en systemen. Of het nu gaat om toegankelijkheid, beveiliging of snelheid, de juiste werkplekoplossingen zorgen voor beter resultaat. DWE ICT biedt totaaloplossingen die je medewerkers in staat stellen altijd en overal te werken, toegang te krijgen tot documenten en samen te werken zonder vertraging. Stroomlijn processen met onze werkplekoplossingen en haal alles uit je digitale werklandschap.

Security

Cybersecurity wordt met de dag belangrijker. Cybercriminelen worden slimmer en steeds meer bedrijven vallen ten prooi aan aanvallen die voorkomen hadden kunnen worden met de juiste beveiliging. Bij DWE ICT besteden we dan ook veel aandacht aan ijzersterke beveiliging. Naast technische implementaties die je data beschermen, geven we ook informatieve trainingen die gebruikers bewust maken van de risico’s en handvatten bieden om de security op orde te houden. Door alle risicofactoren aan te pakken zorgen we voor een veilige digitale omgeving.

Cloud

Steeds meer bedrijven kiezen voor cloud oplossingen. De vele mogelijkheden en voordelen maken deze keuze ook niet verwonderlijk. Maar het is wel belangrijk om de juiste clouddiensten te kiezen en de implementatie of migratie door specialisten uit te laten voeren. Hier kunnen we je bij helpen. Kies bijvoorbeeld voor opslag in de cloud in plaats van een lokale database en voorkom verlies van belangrijke informatie. Laat je informeren over de eindeloze mogelijkheden en ontdek wat cloud oplossingen voor jou kunnen betekenen.

Infrastructuur

Een sterke ICT infrastructuur is tegenwoordig echt onmisbaar. Hier komen diverse factoren bij kijken. Bij DWE ICT geloven we sterk in een langetermijnrelatie waarbij je altijd op onze ondersteuning kunt rekenen. Of je nu groeiambities hebt of juist klein wil blijven, we gaan met je mee. Als het op ICT infrastructuur aan komt adviseren we je dan ook passend bij je wensen en eisen. Zo helpen we je bij het realiseren van je doelen en kun je altijd vertrouwen op je ICT omgeving.

Telecommunicatie

Wil je de telecommunicatie van je bedrijf verbeteren of slimmer inrichten? Met onze VoIP oplossingen of toepassingen zoals Microsoft Teams richten we een telefonie-omgeving in die precies past bij je bedrijfsvoering. Afhankelijk van je eisen en wensen zorgen we voor een betrouwbaar en stabiel netwerk zodat je altijd en overal bereikbaar bent.

DWE ICT als trusted ICT partner

Ben je op zoek naar een partner in één of meer van onze deskundigheden? Informeer naar de mogelijkheden en ga om tafel met onze specialisten. We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je geen omkijken meer hebt naar je ICT landschap.

Ontdek wat wij voor de ICT van je bedrijf kunnen betekenen door contact met ons op te nemen via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. We helpen je graag verder.