Infrastructuur

ICT infrastructuur

Een goed ingerichte ICT-infrastructuur, bestaande uit zaken als WiFi, Switches en Firewalls, vormt het fundament van een krachtige bedrijfsvoering. Dit geeft je organisatie de mogelijkheden tot innovatie, verbetering en succes. Hotels, bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen vandaag de dag niet meer zonder, want een sterke ICT infrastructuur kan echt het verschil kan maken. Wij van DWE ICT zijn jouw ICT partner als je betere resultaten én een fijnere, veiligere werk- of leefomgeving wilt creëren. Hoe kunnen we jou helpen?

WiFi

Switches

Firewalls

 

ICT infrastructuur: op een juiste manier ingericht

Of het nu gaat om het inrichten van een basisschool of een groot distributiecentrum, onze adviseurs en specialisten zorgen ervoor dat het inrichten van de ICT infrastructuur naadloos aansluit op jouw behoeften en wensen.. Met onze flinke dosis aan ervaring, weten we precies wanneer iets nou écht goed ingericht is. Zo weet je zeker dat je beschikt over de best mogelijke infrastructuur, passend bij jouw bedrijf..

Betrouwbare ICT oplossingen

De techniek is constant in ontwikkeling, waarbij innovaties altijd voorop staan. Dit houdt tegelijkertijd in dat ICT-infrastructuren steeds vaker onderhevig zijn aan veiligheidsrisico’s. Gelukkig zijn onze specialisten altijd up-to-date rondom de nieuwste trends en ontwikkelingen, waardoor wij je goed kunnen helpen met deze vraagstukken. Ons doel? Uiteindelijk de beste en meest betrouwbare IT oplossingen realiseren voor jouw bedrijf. Hierbij sturen we altijd op maximale beveiliging van je systemen zonder af te doen aan het gebruiksgemak. Zo laten we ICT voor je werken.

Persoonlijk en gedreven

Een langdurig, duurzaam partnership: dat is iets waar wij zoveel mogelijk naar streven, omdat we ervan overtuigd zijn dat je zo pas écht het beste uit een project kan halen. We houden de nieuwste ontwikkelingen in de gaten. Daarnaast communiceren we veel, waardoor je bij ons altijd weet waar je aan toe bent. Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een gedreven team aan specialisten, hebben we altijd één doel voor ogen: het beste bereiken voor jouw veiligheid en succes.

Meer weten over onze ICT infrastructuur oplossingen?

Elk pand kent zijn eigen uitdagingen. Wij weten precies hoe wij het beste kunnen inspelen op al die uitdagingen, waardoor we altijd gaan voor het hoogst haalbare. Een veilige, efficiënte en, slimme en robuuste ICT infrastructuur: dat is waar ons IT-hart sneller van klopt en daarmee stellen we jou in staat succesvol te ondernemen. Wil jij dit ook voor jouw bedrijf, school of hotel? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. We helpen je graag verder met ICT advies voor een hotel.

Informatie over de mogelijkheden
voor uw Infrastructuur?

 

KLANTCASES

“ICT infrastructuur is heel belangrijk voor ons, omdat wij onze veeleisende klanten altijd snel van de juiste informatie willen voorzien. DWE ICT voelt heel goed aan hoe onze business werkt.”

Bas Koopmanschap – Holwerda Logistics