Telecommunicatie

Jouw telecommunicatie op orde?

Stroomlijn je digitale werkprocessen en zorg voor de optimale werkomgeving met slimme telecommunicatie.

Snel, eenvoudig en altijd bereikbaar—laat zakelijke telefonie voor je werken.

Telecommunicatie zonder compromis

Goede telefonische bereikbaarheid is tegenwoordig geen luxe meer maar een absolute vereiste voor iedere organisatie. Dit vormt de basis voor je bedrijfsvoering en zorgt voor de continuïteit binnen je business. Van videovergaderingen tot groepschats—en allemaal afgestemd op bestaande werkprocessen, systemen en applicaties. Dit vergt een passende aanpak. Versterk je bereikbaarheid en vertrouw altijd en overal op jouw telecommunicatie met DWE ICT.

VoIP telefonie

De tijd van een traditionele en dure telefooncentrale op locatie ligt al een tijdje achter ons. Dit wordt inmiddels allemaal vanuit de Cloud geregeld. Met VoIP telefonie (Voice over IP telefonie), wat neerkomt op bellen via het internet, kies je voor een toekomstbestendig telefonielandschap. Maar wat betekent dit nu precies voor je zakelijke telefonie?

Met een telefooncentrale in de Cloud zijn naast basisfunctionaliteiten ook uitgebreidere wensen zoals callcenters, keuzemenu’s en gespreksopname beschikbaar. Deze functionaliteiten zijn eenvoudig te activeren en – mochten ze niet meer nodig zijn – uit te zetten. Zo betaal je altijd enkel voor wat je gebruikt en blijf je flexibel.

Eindeloos veel mogelijkheden

Daarnaast vragen klanten steeds meer van het contact dat ze met bedrijven hebben. Een gepersonaliseerde aanpak die past bij deze moderne verwachtingen is dan ook onmisbaar. Met VoIP telefonie is dit eenvoudig te realiseren.

Werken vanuit huis is bovendien geen probleem; toestellen kunnen zowel op kantoor als thuis en zelfs onderweg worden ingezet omdat ze verbonden zijn met internet. Verder kan de telefonie gekoppeld worden aan specifieke bedrijfsapplicaties maar ook gekoppeld worden met Microsoft Teams.

ALTIJD EN OVERAL BEREIKBAAR

Zakelijke mobiele telefonie

Ieder bedrijf kent andere uitdagingen als het gaat om bereikbaarheid en mobiele telefonie. Hoewel een passende aanpak hier altijd de juiste keuze is, zijn er wel degelijk systemen, netwerken en applicaties waar we altijd op kunnen vertrouwen. Zo kunt je bij DWE ICT bijvoorbeeld kiezen voor zakelijke mobiele telefonie via KPN. Deze provider biedt een betrouwbaar mobiel netwerk en wij fungeren als aanspreekpunt voor al je vragen en problemen. Zo zorgen we voor maximale bereikbaarheid en ontzorgen we je volledig op het gebied van zakelijke mobiele telefonie.

Neem contact met ons op!

Bellen via Microsoft Teams

Ben je op zoek naar een platform waarbinnen bellen, vergaderen, bestanden delen en meer allemaal samenkomen? Dan is Microsoft Teams precies wat je zoekt. Samenwerken krijgt een nieuwe betekenis wanneer je gebruikmaakt van deze Microsoft-oplossing. Breng verdieping aan in je werklandschap door synchronisatie tussen programma’s te realiseren en stel medewerkers in staat optimaal (samen) te werken vanuit huis, op kantoor of onderweg.

Bellen via Microsoft Teams is niet alleen een slimme keuze maar ook een betaalbare. Je zorgt er namelijk voor dat je alles op één plek beschikbaar door Microsoft Teams eenvoudig te koppelen aan je telefonienetwerk.

Meer weten over bellen via Microsoft Teams? Onze specialisten vertellen je graag meer!

Jouw telecommunicatie geregeld via DWE ICT

Als partner in ICT weten we precies hoe we jouw telecommunicatie op orde krijgen. We kiezen altijd voor efficiëntie en zorgen ervoor dat de ICT oplossingen voor je werken. Alleen op die manier haal je het maximale uit je ICT-landschap. Bovendien betaal je bij ons alleen voor wat je echt nodig hebt. Geen overbodige toevoegingen of zaken die het proces alleen maar complexer maken. Gewoon goede oplossingen, passend advies en transparante afspraken.

Informeer naar de mogelijkheden van telecommunicatie via DWE ICT door contact met ons op te nemen via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5480 110. Onze specialisten helpen je graag verder.

Meer weten over bellen met Teams?