Telecommunicatie

De telefonische bereikbaarheid van je medewerkers is van groot belang voor de organisatie. Internet telefonie is de standaard oplossing voor elke ondernemer, organisatie of instelling. VoIP is dé geavanceerde, flexibele en voordelige oplossing voor jouw organisatie.

 

VoIP

Voice over IP-telefonie, bellen via de cloud. Jouw eigen kostbare telefooncentrale met een ondoorzichtig contract? Dat is niet meer van deze tijd. In plaats daarvan beheren we alle telefoniediensten vanuit de cloud. Je profiteert direct van diverse enterprise functionaliteiten, zoals uitbellen via het hoofdnummer. 

 

Mobiele telefonie

Via DWE ICT zakelijke mobiele telefonie afnemen, ook dat is mogelijk. We maken hierbij gebruik van het degelijke KPN mobiele netwerk maar DWE is jouw aanspreekpunt voor alles.

 

Bellen via Microsoft Teams

Naast bestanden delen, chatten en videobellen kun je nu ook bellen via Microsoft Teams. Door je (zakelijke) telefoonnummer te koppelen aan Microsoft Teams waardoor je alles integreert in één App, dat is handig!  Je hebt in principe geen vast toestel meer nodig.  Met het portfolio van Yealink, toestellen en headsets kun je inloggen met je Microsoftaccount.

Meer weten over bellen met Teams?