Trainingen

Om goed gebruik te maken van de ICT-diensten is adoptie en training van je medewerkers erg belangrijk. DWE ICT heeft hiervoor de DWE Academie en consultancy. Zo zorgen wij ervoor dat ook jouw medewerkers optimaal en gemotiveerd aan de slag gaan. De trainingen bevatten alle basisvaardigheden op het gebied van Office 365, maar ook verdiepingstrainingen en vaardigheden die nodig zijn om productief en efficiënt te kunnen zijn. Trainingen kunnen helemaal op maat gemaakt worden.

 

Adoptie en bewustwording

Het is van groot belang dat de producten en diensten op de juiste manier worden ingezet en worden ingericht. Wij kijken als eerste naar de processen binnen uw organisatie. Hoe kunnen wij deze het beste ondersteunen of automatiseren met behulp van tooling? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten welke tool het beste bij uw bedrijf past. De juiste oplossing moet niet alleen technisch goed in elkaar zitten, maar ook functioneel zijn én overal inzetbaar. Wij helpen je met advies, verandermanagement en adoptie van de digitale middelen afkomstig uit het Microsoftplatform. Zodat ook jouw medewerkers er goed mee aan de slag gaan. Met ons als partner heeft jouw organisatie alles in huis om slim(mer) samen te werken.

Meer informatie over onze trainingen?

 

KLANTCASES

“Bij het Seyster College waren ze super blij met de training in o365 en ik wil deze graag aan de andere scholen en het Centraal Bureau aanbieden.”

Jaap in de Betouw – CVOG

DWE ACADEMIE

TRAININGSAGENDA

Office 365

Training voor
Office 365

One Note

Training voor
One Note

Q&A Teams

Webinar voor
Q&A Teams

> Bekijk volledig trainingsaanbod