Trainingen

Office 365 trainingen

Om goed gebruik te maken van de ICT-diensten binnen de organisatie is adoptie en training van je medewerkers erg belangrijk. DWE ICT heeft hiervoor de DWE Academie en consultancy. Zo trainen we mensen om hun Office 365 oplossingen optimaal te benutten. Onze Office 365 programma’s zijn erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je eigen praktijksituatie. Zo zorgen wij ervoor dat iedere medewerker optimaal en gemotiveerd aan de slag gaat. Bij de trainingen vormen alle essentials op het gebied van Office 365 altijd uitgangspunt, maar ook verdiepingstrainingen en vaardigheden die nodig zijn om productief en efficiënt te kunnen zijn. Uiteraard wordt de uiteindelijke inhoud van iedere training op basis van onze nulmeting op maat gemaakt voor de deelnemers.

Adoptie en bewustwording

Het is van groot belang dat de Office 365 diensten op de juiste manier worden ingezet en worden ingericht. Wij kijken als eerste naar de processen binnen uw organisatie. Hoe kunnen wij deze het beste ondersteunen of automatiseren met behulp van Office 365 tooling? Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten welke Office 365 tool het beste bij uw bedrijf past. De juiste oplossing moet niet alleen technisch goed in elkaar zitten, maar ook functioneel zijn én overal inzetbaar. Wij helpen je met advies, verandermanagement en adoptie van de digitale middelen afkomstig uit het Microsoftplatform. Zodat ook jouw medewerkers er goed mee aan de slag gaan. Met ons als partner heeft jouw organisatie alles in huis om slim(mer) samen te werken.

Bewust Digitaal Gedrag

Technisch alles op orde hebben en als organisatie toch kwetsbaar? Meer dan 70% van de security incidenten wordt veroorzaakt door menselijk handelen.
Vaak zijn medewerkers zich niet (voldoende) bewust van hun rol als het gaat om informatieveiligheid – hun digitale gedrag – binnen hun organisatie. Om de bewustwording van je medewerkers te verbeteren en actuele bedreigingen beter te herkennen en weerstaan, bieden wij deze bewust digitaal gedrag training aan.
Om maximaal effect te bereiken, werken we met veel praktijkcases die enerzijds zorgen dat de situaties dicht bij de dagelijkse werkzaamheden staan en anderzijds zorgen voor herkenning en betrokkenheid.

Train-de-trainer model
Veel grote organisatie vinden het belangrijk om iedere werknemer bewust te maken van zijn/haar digitale handelen. Via het train-de-trainer model leiden wij intern een kleine groep trainers op om deze training verder intern uit te rollen. Hierbij stellen we na afloop van de training alle materialen ter beschikking.

Meer informatie over onze trainingen?

 

KLANTCASES

“Bij het Seyster College waren ze super blij met de training in o365 en ik wil deze graag aan de andere scholen en het Centraal Bureau aanbieden.”

Jaap in de Betouw – CVOG