Trainingen

ICT trainingen

Om goed gebruik te kunnen maken van de ICT-diensten binnen je organisatie is bewustwording en training van je medewerkers erg belangrijk. DWE ICT heeft hiervoor de DWE Academie en consultancy. Met deze aanvullende service helpen we jou en je medewerkers maximaal te profiteren van je IT-landschap. Afhankelijk van de mate waarin je bedrijf ICT training nodig heeft, bieden we diverse trainingen die zich richten op gemakkelijk en intuïtief gebruik van uiteenlopende ICT-diensten.

DWE Academie

We vinden het belangrijk dat onze ICT diensten van meerwaarde zijn voor onze partners. De implementatie is uiteraard de eerste stap in dit proces, maar het daadwerkelijke gebruik bewijst uiteindelijk de absolute meerwaarde. Hierin is bewustwording en adoptie van ICT-diensten cruciaal. Daarom bieden we via de DWE Academie ICT trainingen aan die medewerkers in staat stellen het maximale uit de nieuwe en/of verbeterde ICT-omgeving te halen.

Verschillende ICT trainingen

De training(en) die voor jouw bedrijf het meest relevant zijn vormen een aanvulling op het werkplezier van je medewerkers. Hoe natuurlijker een ICT-dienst voelt in toepassing en gebruik, hoe makkelijker het werk dat uitgevoerd moet worden. We vinden het dan ook belangrijk dat er tijdens de trainingen voldoende aandacht is voor specifieke vraagstukken binnen je bedrijf. Ontdek hier welke ICT trainingen je zoal bij ons kunt volgen:

 

Train-de-trainer model

Hoewel een training veel vragen weg kan nemen, is één sessie vaak niet voldoende om echt alle tips tot je te nemen. Daarom maken we gebruik van het train-de-trainer model. Via het train-de-trainer model leiden we intern een kleine groep trainers op om deze training verder intern uit te rollen. Hierbij stellen we na afloop van de training alle materialen ter beschikking. Op die manier kun je dus rekenen op een groep medewerkers die altijd kan fungeren als aanspreekpunt bij vragen over het desbetreffende onderwerp.

ICT trainingen volgen bij DWE ICT

Ontdek de ICT trainingen via de DWE Academie. We passen iedere training aan op de huidige situatie en het kennisniveau binnen je bedrijf waardoor ze echt van meerwaarde zijn voor je interne processen en het werkgemak van je medewerkers. Maak gebruik van de deskundigheden van DWE ICT.

Neem contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110 en ontvang meer informatie over onze ICT trainingen.

Meer informatie over onze trainingen?

 

KLANTCASES

“Bij het Seyster College waren ze super blij met de training in o365 en ik wil deze graag aan de andere scholen en het Centraal Bureau aanbieden.”

Jaap in de Betouw – CVOG