Werkplek

De moderne werknemer zit niet meer van 9 tot 5 achter zijn vaste computer, maar werkt op een flexplek, onderweg of vanuit huis via Teams en met verschillende apparatuur, zoals een telefoon, tablet en laptop. Als de organisatie niet meebeweegt met deze hybride vorm van werken, wordt het niet alleen lastig om nieuw personeel te werven, maar ook om bestaand personeel te behouden. Met onze Modern Workplace Management overeenkomst zorgt DWE ICT ervoor dat alles rondom de werknemer zo optimaal en veilig mogelijk werkt. Ontdek hier wat dit precies inhoudt en wat het voor je bedrijf betekent.

Wat is Modern Workplace Management?

De moderne werkplek is niet een apparaat of applicatie, maar een combinatie van producten en diensten die de moderne werknemer in staat stelt om zo efficiënt mogelijk zijn werk te verrichten. De moderne werkplek stelt organisaties in staat veilig en flexibel te kunnen werken zonder in te leveren op kwaliteit en betrouwbaarheid. Hiermee kun je als bedrijf dus relevant blijven binnen een competitieve markt en tegelijkertijd alles uit het talent van je medewerkers halen.

Verouderde software en systemen zitten de bedrijfsvoering vaak in de weg en zorgt voor ongelukkig medewerkers. Door over te stappen op cloud applicaties en ‘smart’ devices in combinatie met onze Moderne Werkplek ondersteuning heb je gelijk een reeds bewezen succesvol alternatief in huis. Samenwerken, beveiliging, rapportage en groei – alles verbetert wanneer je kiest voor een overkoepelende strategie als het gaat om het digitale werken binnen je organisatie. Jouw vraag naar een efficiënte omgeving voor je medewerkers wordt beantwoord met Modern Workplace Management.

Informatie over de mogelijkheden
voor werkplekken?

 

KLANTCASES

‘DWE ICT stelde voor om Microsoft Teams te installeren, hét platform voor samenwerking vanuit Office 365. Gelukkig hadden we de juiste hardware in huis en al snel waren wij helemaal gewend aan chatten, (video)bellen en samenwerken via Teams.’

Peter Lamme – P5 com

Modern Workplace Management in de praktijk

De moderne werkplek ziet er voor ieder bedrijf anders uit. Doelen, groeiplannen en werkprocessen verschillen en daarmee ook de aanpak van modern werken. De basis van Modern Workplace Management is echter voor elk bedrijf hetzelfde en bestaat minimaal uit de volgende componenten:

    • Microsoft 365 Business Premium (of E3/A3) met o.a. Windows 10 Enterprise, Microsoft Office 365 en uitgebreid Identity and Access Management
    • Multifactor Authentication en Conditional Access

(zie ook: link naar Security?)

    • SentinelOne Control Antivirus en ransomware-beveiliging (EDR)

(link naar SentinelOne als we die hebben)

  • Monitoring, updates en remote management op geselecteerde apparatuur
  • Helpdeskondersteuning op afstand (uitbreiding met storingsdienst buiten kantoortijd mogelijk)
  • Beheer en ondersteuning op locatie
  • Assetmanagement en rapportage

Als specialist in het realiseren van Modern Workplace Management kun je bij DWE ICT dan ook rekenen op een aanpak die is afgestemd op jouw organisatie. We bieden je controle over en inzicht in alle apparatuur die toegang heeft tot bedrijfsdata en -applicaties waarbij je zelf de volledige regie houdt.

Je modern werkplek snel gerealiseerd

Kies vandaag nog voor Modern Workplace Management van DWE ICT en zet de volgende stap in de digitalisering van je bedrijf. Maak je organisatie toekomstbestendig en stel je medewerkers in staat onevenaarbaar werk te leveren zowel op kantoor als vanuit huis. Onze specialisten staan voor je klaar om een moderne werkplek te realiseren die je bedrijfsprocessen ondersteunt en je maximaal beschermt tegen dreigingen, storingen en meer.

Voor meer informatie over Modern Workplace Management kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110.