Werkplek

Overal en altijd veilig werken, daar zorgen wij bij DWE ICT voor. De juiste devices, de juiste applicaties en software, en dat allemaal goed beveiligd en afgestemd op jouw organisatie. Want iedere organisatie heeft nu eenmaal zijn eigen unieke werkwijze.

Welke desktop, laptop, beeldschermen, server, printer, smartphones of tablets zijn op dit moment het best voor zakelijk gebruik? Je medewerkers willen snel en efficiënt werken, ook thuis! Met onze ruime ervaring helpen wij u graag op weg.

De ICT-oplossingen van DWE ICT zijn altijd complete werkplekoplossingen. Enthousiaste medewerkers bij DWE ICT zijn continu op zoek naar de nieuwste mogelijkheden. Wij weten wat die voor jouw onderneming kunnen betekenen: een voorsprong op de concurrent.

 

Waar letten wij op?

  • Levensduur
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Past de werkplekoplossing bij jouw bedrijf, jouw markt en jouw manier van werken
  • Ervaringen van onze andere klanten
  • Garantie en andere after sales services

Efficiënt beheer van jouw werkplekken zorgt er niet alleen voor dat jouw hardware goed blijft functioneren, het vergroot ook de productiviteit van de medewerkers. Want wanneer de systemen goed werken en software en beveiliging up-to-date is, werken jouw medewerkers effectiever én efficiënter. Zij hoeven zich immers niet meer bezig te houden met de laatste virusscanner of nieuwste beveiligingsupdate.

Informatie over de mogelijkheden
voor werkplekken?

 

KLANTCASES

‘DWE ICT stelde voor om Microsoft Teams te installeren, hét platform voor samenwerking vanuit Office 365. Gelukkig hadden we de juiste hardware in huis en al snel waren wij helemaal gewend aan chatten, (video)bellen en samenwerken via Teams.’

Peter Lamme – P5 com