Klantcase

MKB

‘DIE EXTRA SERVICE, DAAR MAKEN WE GRAAG GEBRUIK VAN’ – BOOT KOFFIE

 

Boot Koffie verkoopt koffie uit de beste koffielanden ter wereld, rechtstreeks ingekocht bij kleinere boeren. Daarvoor heeft Boot een winkel in het centrum van Baarn, een uitgebreide webwinkel en 14 medewerkers, waarvan drie in de buitendienst voor de zakelijke verkoop. Begin 2015 stapte de onderneming over op Infrastructure as a Service (IAAS), een cloudoplossing van DWE ICT.

“We waren toe aan een nieuwe server en DWE ICT kwam met de suggestie voor een externe server in de cloud. Daar zijn we blij mee. ”

Marije Remerij – Boot Koffie

Office manager Marije Remerij: ‘We waren toe aan een nieuwe server en DWE ICT kwam met de suggestie voor een externe server in de cloud. Daar zijn we blij mee. Onze oude server, een bakbeest van jewelste, stond behoorlijk in de weg. Maar de grootste winst zit ‘m in het feit dat wij nu heel gemakkelijk thuis kunnen werken, of waar we maar willen. Alle bestanden staan in de cloud. Dus moet er het weekend even snel een offerte uit, dan hoeven we niet te wachten tot maandagochtend. We hebben met DWE ICT afgesproken dat we het speciale nummer mogen bellen als er in het weekend iets niet lekker loopt. Die extra service, daar maken we dankbaar gebruik van.’

 

BENIEUWD HOE WIJ JOUW ORGANISATIE
KUNNEN ONDERSTEUNEN?