Holwerda Logistics

DWE ICT | Trusted ICT Partner
Home
Klantcases
Holwerda Logistics

‘VEELEISENDE KLANT VRAAGT OM BETROUWBARE INFRASTRUCTUUR’ – HOLWERDA LOGISTICS

‘Ik zeg wel eens gekscherend: ‘Als onze server plat ligt, zijn we verder van huis dan wanneer de wagens niet zouden kunnen rijden’, aldus Bas Koopmanschap, operationeel manager bij Holwerda Logistics. Daarmee doelt hij op de afhankelijkheid van automatisering in de wereld van transport en logistiek.

‘Kijk, een andere vrachtwagen inzetten is vrij eenvoudig, maar als ons netwerksysteem het laat afweten, zijn we helemaal nergens. De chauffeur weet niet waar hij heen moet, we hebben geen ritplanning en de facturatie loopt volledig in het honderd. DWE ICT, dat voor ons het netwerkserverbeheer uitvoert, voelt heel goed aan hoe onze business werkt.’

 

ICT infrastructuur is heel belangrijk voor ons, omdat wij onze veeleisende klanten altijd snel van de juiste informatie willen voorzien. DWE ICT voelt heel goed aan hoe onze business werkt.

Bas Koopmanschap – Holwerda Logistics

 

‘Daar komt bij dat wij steeds meer particuliere klanten krijgen, doordat we actiever zijn geworden in consumenten-leveringen. Dat zijn mensen zoals u en ik, die graag willen weten wanneer hun nieuwe bankstel, keuken of kast wordt afgeleverd. Met “Wij komen morgen” neemt bijna niemand meer genoegen. Mensen willen het graag zo nauwkeurig mogelijk weten, liefst op het uur af. Tja, niemand zit graag thuis voor niks te wachten toch? ICT infrastructuur is dus heel belangrijk voor ons, omdat wij onze veeleisende klanten altijd snel van de juiste informatie willen voorzien.

Waarom wij nog meer blij zijn met DWE ICT als ICT-partner? In ons bedrijf zijn de ritten voor de volgende dag vaak pas ’s avonds laat bekend. Mooi dat de jongens bij DWE ICT ook dan voor ons klaar zitten. Dat geeft rust en vertrouwen.’

person_cta_image

Ron Groen
Algemeen Directeur

Neem contact op

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen?

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaringSitemap