Oplossingen

Oplossingen

Onze ICT oplossingen

Voor de volgende ICT oplossingen kun je bij ons terecht.

ICT ondersteuning

Hoewel de implementatie van systemen en applicaties veel kennis en ervaring vergt, heb je voor het beheer, onderhoud en gebruik soms ook ondersteuning nodig. ICT ondersteuning van DWE ICT richt zich dan ook op zaken als beheer, management, consultancy en een servicedesk. Met deze ondersteuning zorgen we ervoor dat je altijd vooruit kunt met je onderneming en processen. Zowel bij de strategische implementatie als het onderhoud staan we voor je klaar. Heb je behoefte aan trainingen voor je medewerkers of wil je intern medewerkers opleiden tot productspecialisten? Met onze trainingen zorgen we voor een goede basis.

Software oplossingen

Specifieke vraagstukken vragen om specifieke ICT oplossingen. Daarom maken we gebruik van uiteenlopende softwarepakketten. Naast de toepassingen van Microsoft zoals Microsoft 365 of Dynamics 365 hebben we ook onze eigen software ontwikkeld speciaal voor gebruik binnen het onderwijs. Onze software EduConnector stelt scholen in staat verscheidene processen samen te voegen en zo sneller en veiliger te werken. Daarnaast maken we gebruik van uiteenlopende apps die je ICT landschap aanvullen en optimaliseren.

Infra oplossingen

Je ICT infrastructuur is van groot belang. Data moet optimaal vervoerd kunnen worden binnen de netwerken en apparaten binnen je ICT landschap. De juiste infra oplossingen zijn hierbij essentieel. Denk hierbij aan zaken als Infrastructure as a Service (IaaS), internetverbindingen, Firewalls, WiFi en meer. Wanneer je de ICT infrastructuur op orde hebt, kun je stappen gaan maken. En daar helpen we je bij.

DWE ICT als trusted ICT partner

We bieden uiteenlopende ICT oplossingen die aansluiten op de uitdagingen binnen je branche. Op basis van ervaring en diepgaande kennis zorgen we ervoor dat onze ICT oplossingen voor je werken.

Ontdek wat wij voor de ICT van je bedrijf kunnen betekenen door contact met ons op te nemen via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. We helpen je graag verder.