Beheer

ICT beheer

ICT is tegenwoordig verweven met iedere vorm van bedrijfsvoering. Zo sterk zelfs dat de ICT omgeving binnen een bedrijf vaak meegroeit met de behoeften van een organisatie en daarmee vergroeid raakt met de processen. Nieuwe ontwikkelingen werden toegevoegd en behoeften werden ingevuld, maar is dit nog steeds het geval? Verhelpen deze oplossingen nog steeds de problemen die ze in eerste instantie oplosten of zorgen ze vooral voor extra complexiteit en verminderde veiligheid? Om alles uit je ICT te halen is specialistisch ICT beheer noodzakelijk. DWE ICT ondersteunt jou bij alle facetten van ICT en zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt werken.

Pijlers die jouw ICT-omgeving dragen

Je kunt een bestaande ICT-omgeving probleemloos blijven gebruiken als je een aantal basiselementen goed regelt. Kies je voor ICT beheer van DWE ICT, dan zorgen we dat de volgende zaken in ieder geval op orde zijn:

  • Bewaking via EMMA – Everyday Monitoring & Management Application
  • Servicedesk
  • Remote toegang voor (kleine) werkzaamheden
  • Heldere afspraken over de prioriteit en responstijd
  • Korte communicatielijnen
  • Periodieke ondersteuning op locatie voor beheer en werkzaamheden
  • Snelle hulp bij noodgevallen
  • Storingsdienst voor buiten kantoortijd (optioneel)
  • Hardware, software, telefonie en internet

Veiligheid boven alles

Digitale bedreigingen vormen een steeds groter probleem. Dit betekent dat veiligheid bij ons met stip bovenaan staat bij de inrichting en het onderhoud van een ICT-omgeving. Onze ICT beheerders weten als geen ander wat daarvoor nodig is. Met behulp van trainingen en ons eigen DWE security framework zorgen we voor een veilige ICT omgeving waar je op kunt vertrouwen. Daar waar het normale onderhoud niet voldoende is om cybercriminelen buiten de deur te houden, zetten we altijd een stap extra om je ICT-omgeving maximaal te beveiligen. ICT beheer betekent voor ons dan ook meer dan enkel het in de lucht houden van je netwerken en systemen; hier komt ook een stuk onmisbare preventie bij kijken.

Betrouwbaar ICT beheer

Tegenwoordig zijn we extreem afhankelijk van ICT en daarom verwachten we ook dat systemen altijd bereikbaar zijn. Met behulp van ons EMMA bewakingssysteem signaleren we potentiële problemen nog voordat ze zich voordoen. Als Trusted Partner adviseren we je bovendien altijd over verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen die je ICT omgeving versterken. Vertrouw dan ook op jouw ICT en de ondersteuning van onze experts.

Altijd hulp beschikbaar

Loop je tegen problemen aan of kun je ergens niet mee verder? Bel dan met onze Servicedesk. Onze supportmedewerkers helpen je opweg en koppelen je aan een deskundige specialist die je probleem snel oplost. onze Servicedesk is beschikbaar tussen 07:30 uur en 17:30 uur. voor calamiteiten en storingen buiten kantoortijden kun je optioneel ook extra support afnemen.

Je persoonlijke systeembeheerder

Een groot deel van het beheer van servers en netwerken kan op afstand worden uitgevoerd. Voor periodiek onderhoud hanteren we een verantwoorde planning. Hierbij is het goed om te weten dat dit onderhoud altijd wordt uitgevoerd door een vaste systeembeheerder die door en door bekend is met de ICT-omgeving van jouw onderneming. Zie deze vaste systeembeheerder dan ook als een verlengstuk van je bedrijf waarop je altijd kunt rekenen.

ICT beheer via DWE ICT

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw ICT beheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Onze specialisten staan voor je klaar en denken graag met je mee over de beste oplossingen voor je ICT omgeving.

Neem contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5480 110 en ontvang meer informatie over onze dienstverlening. We helpen je graag verder.

Informatie over de mogelijkheden
van Beheer?

 

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!