Beheer

Is jouw software altijd up-to-date? Functioneert de hardware nog? Heb je nog genoeg opslagcapaciteit? Deze zaken en meer regelen wij voor je. Zo weet je zeker dat jouw systemen en servers continu van de juiste updates worden voorzien, zodat hackers en cyberaanvallen geen grip op je waardevolle bestanden krijgen. Je weet zeker dat jouw apparatuur goed functioneert, de back-up wordt gecontroleerd en onze professionele helpdesk staat voor je klaar. Met ICT beheer van DWE ICT heb je geen zorgen meer.

 

Netwerk- en serverbeheer

Jouw onderneming groeit, waardoor het steeds lastiger wordt om het netwerk professioneel te onderhouden en het kennisniveau van de medewerkers op peil te houden. Met het beheer en onderhoud van DWE ICT ben je verzekerd van een betrokken partner die jouw ICT-omgeving begrijpt. Dé manier om zorgeloos te werken.

 

Jouw eigen systeembeheerder

Een groot deel van het beheer van servers en netwerken kan op afstand worden uitgevoerd. Daarnaast maakt DWE ICT een verantwoorde planning voor periodiek onderhoud. Het onderhoud wordt altijd uitgevoerd door een vaste systeembeheerder, die door en door bekend is met de ICT-omgeving van jouw onderneming. Zo heb je toch een eigen systeembeheerder!

Informatie over de mogelijkheden
van Beheer?