Consultancy

ICT Consultancy

De inzet van ICT binnen bedrijven wordt steeds strategischer. De keuze voor passende ICT-processen en -diensten is dan ook cruciaal om organisatiedoelen te bereiken. Toch blijft het voor veel bedrijven lastig om tussen het enorme aanbod aan ICT-oplossingen de juiste benadering te vinden. Bovendien is ieder bedrijf anders en daarmee verschilt ook de behoefte aan specifieke systemen, software of diensten. Wil je de juiste keuze maken om je bedrijf toekomstbestendig te maken? Kies voor onze uitgebreide ICT consultancy- en beheerdiensten. Als Trusted ICT Partner staan we voor je klaar.

Consultancydienst

Kies je voor ICT consultancy van DWE ICT, dan kun je rekenen op advies over de juiste aanpak, het ontwerp van je infrastructuur, de bouw en configuratie van systemen en oplossingen en de migratie en adoptie van systemen die jouw organisatie of instelling verder helpen. We richten ons op het MKB, de transport en het onderwijs en realiseren voor elk van deze sectoren verbeterde en betrouwbare landschappen.

Ga je een samenwerking met ons aan, dan kun je rekenen op een persoonlijke en vakkundige benadering die jouw organisatie en bedrijfsdoelen centraal stelt. We kijken allereerst naar de huidige processen binnen je organisatie. Hoe kunnen we deze het beste ondersteunen of automatiseren met behulp van tooling? Op basis van jarenlange ervaring en inhoudelijke kennis weten onze consultants welke aanpak en tool het beste bij je bedrijf past.

Gedurende de implementatie houden we je op de hoogte en zorgen we ervoor dat je bedrijfsprocessen nooit stil komen te liggen. Daarnaast houden we rekening met alle facetten van je bedrijf en de doelen die je na wil streven. Denk bijvoorbeeld aan groeiplannen. We richten een omgeving in die zowel efficiënt als schaalbaar is waardoor je met onze ICT consultancy nog jarenlang op je nieuwe ICT-omgeving kunt vertrouwen.

Onze aanpak

Met onze scrum-gebaseerde aanpak benaderen we de vraagstukken van onze opdrachtgevers zo efficiënt mogelijk. Hierbij staan processen en gebruikers centraal. We gaan doeltreffend te werk en houden grip op de gestelde doelen. Bovendien stelt deze aanpak ons in staat om razendsnel te schakelen en in te spelen op vraagstukken die we tegenkomen gedurende het proces zonder dat deze in de weg staan van de realisatie. Door veel tussentijdse opleveringen te realiseren houden we grip op het ICT consultancy proces en kunnen we bijsturen waar nodig.

Daarnaast werken we ook adoptieplannen uit om medewerkers zo snel mogelijk vertrouwd te krijgen met de nieuwe implementaties. Opleiden is hierin een belangrijk component. Zowel bestaande als maatwerkopleidingen zetten we hierbij in. Tot slot blijven we ondersteuning bieden. We verhelpen issues en regelen zaken als updates en andere wijzigingen in een beheercontract.

Technisch en functioneel

De juiste ICT-oplossing voor je bedrijf moet niet alleen technisch goed in elkaar zitten, maar ook functioneel zijn en overal inzetbaar. We zorgen er dan ook voor dat je een pakket krijgt dat perfect aansluit op je bedrijf, de interne processen en ambities voor de toekomst. Hierbij houden we rekening met gebruiksgemak en bieden je ondersteuning wanneer je dit nodig hebt. Zo is de overstap naar een passend ICT-landschap eenvoudig gemaakt en kun je blijven vertrouwen op onze ICT consultancy.

ICT consultancy via DWE ICT

Als Trusted ICT Partner hebben we diepgaande kennis van ons vakgebied. Dit betekent dat we kritisch naar tools, diensten en oplossingen kunnen kijken om zo een selectie te maken van wat jouw bedrijf nodig heeft. Hierbij maken we altijd gebruik van het volgende:

Dynamics 365

Met Dynamics 365 bereik je een verhoogde productiviteit en kun je rekenen op de functionaliteit en betaalbaarheid van CRM- en ERP-oplossingen voor het MKB. Met Dynamics 365 realiseren we een gezamenlijke, integrale werking met Microsoft 365 via het internet, mobiele apparaten en pc’s. Dankzij geavanceerde analyses en ingebouwde BI functionaliteit houd je maximaal grip op je data. Bovendien stelt Dynamics 365 je in staat actief mee te bewegen met interne processen; benut kansen, speel in op klantbehoeften en maximaliseer je efficiëntie.

Business Central

Met deze alles-in-één-bedrijfssoftware van Microsoft realiseren we een cloud oplossing die ondernemers in staat stelt grip te houden op belangrijke interne processen. Denk hierbij aan je financiën, de totale verkoop of het koppelen van je magazijn en voorraadbeheer. Zo stroomlijn je bedrijfsprocessen en krijg je meer inzicht in de kansen binnen je organisatie. Met de implementatie van Business Central helpt DWE ICT je om betere keuzes te maken die de groei van je bedrijf bevorderen.

Microsoft Teams

Gestroomlijnde communicatielijnen binnen je bedrijf zijn essentieel. Bovendien is het delen van bestanden en afstemmen van agenda’s minstens zo belangrijk om deze lijnen strak te houden. Microsoft Teams helpt je hierbij. Met dit pakket hebben je medewerkers altijd en overal toegang tot bestanden en wordt digitaal communiceren zeer eenvoudig. Teams is betrouwbaar, veilig en slim inzetbaar voor iedere organisatie en instelling. Onze specialisten helpen je met de implementatie en inrichting van je Teams omgeving waardoor je snel van start kunt.

Onze eigen apps

Ter ondersteuning van onze ICT diensten hebben we een aantal apps ontwikkeld. Met deze apps versterken we onze ICT consultancy diensten en helpen we jou om nog meer uit je IT landschap te halen. De apps zijn ontwikkeld op basis van Microsoft365 en te gebruiken op telefoon, tablet en computer. In de vorm van een maandabonnement krijg je toegang tot de apps en heb je automatisch recht op alle toekomstige updates. Zo tillen we onze diensten naar een hoger niveau.

Informatie over de mogelijkheden
van onze Consultancy?

 

Microsoft Gold Partner

ICT Consultancy via DWE ICT richt zich op de specifieke problemen waar je als ondernemer tegenaan loopt. Hoewel we hier altijd een unieke benadering in hanteren, maken we wel gebruik van best practices als het aankomt op de keuze voor bepaalde tools en systemen. Als Microsoft Gold Partner weten we als geen ander wat de implementatie van Microsoft en bijbehorende oplossingen betekent voor je bedrijf. Ongeacht branche, bedrijfsgrootte of dienst – Microsoft biedt de mogelijkheden die je zoekt. En onze consultants staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste combinatie van oplossingen.

Onze dienstverlening richt zich bijvoorbeeld op een succesvolle ingebruikname van de Teams-omgeving binnen het onderwijs en MKB. Dit doen we enerzijds met een technische realisatie op basis van een snelle en foutloze documentmigratie en anderzijds met een uitgebreide uitleg over het gebruik en de werkwijze.

ICT consultancy van hoog niveau

Waar je als MKB-bedrijf, transportbedrijf of onderwijsinstelling ook naar op zoek bent, met onze consultancydienstverlening helpen we je verder. Aanvullend op de diensten die op deze pagina besproken worden bieden we namelijk nog veel meer. Ook zaken als PowerBI, EndPoint manager, Dynamics 365 en ICT-beveiliging vallen binnen onze expertise. Reken dan ook op ICT consultancy die verder gaat dan enkel simpele vraagstukken; we denken actief met je mee en zorgen ervoor dat je volledig kunt vertrouwen op de systemen en oplossingen ter ondersteuning van je bedrijfsvoering. DWE ICT is een van de beste ICT consultancy bedrijven in Nederland.

Ben je op zoek naar vakkundige ICT consultancy? Onze specialisten denken met je mee en zetten stappen om je doelen te bereiken. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110.

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!