Management

Heb je behoefte aan een ICT-manager, maar is jouw organisatie net te klein om iemand aan te stellen? Of juist te groot? Weet je niet zeker of je de juiste kennis wel in huis heeft? Ben je op zoek naar informatie waarmee je een visie kunt uitzetten? Voor zowel jouw netwerk, infrastructuur en de technische dienstverlening? Dan is de ICT-manager van DWE ICT een oplossing voor jou. Met onze ICT-manager maak je gebruik van alle benodigde kennis én expertise, zonder dat je zelf iemand in dienst hoeft te nemen.

 

Onafhankelijke ICT-Manager

Onze ICT-manager is er om jouw ICT-afdeling – maar ook complete organisatie – te ontzorgen. Wij gaan op de stoel zitten van de ICT-manager van joúw onderneming en kennen je organisatie door en door, om je op die manier het beste onafhankelijke advies te kunnen geven. Onze ICT-manager behartigt de interne belangen van jouw organisatie, maakt budgetten, voorziet van interne informatievoorziening én stuurt de ICT’ers aan.

 

Jouw belangen staan op nummer 1

Je mag blind op onze kennis en kunde varen. De ICT-manager weet overal vanaf én pakt zaken direct voor je op. Daardoor blijven plannen niet liggen door gebrek aan tijd of kennis. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel, ongeacht de bedrijfsgrootte. Wanneer wij met jouw budgetten werken, doen wij dat kritisch. Wij schuiven DWE ICT niet automatisch naar voren. Blijkt uit het onderzoek dat een andere aanbieder voor jou juiste oplossing biedt? Dan is ook dat ons advies. Klantbelang staat altijd op nummer 1.

 

Lange termijnrelatie

De ICT-manager werkt op locatie of extern, wat bij jouw wensen past. Het is iemand die zichtbaar is binnen de organisatie. Wij gaan voor de lange termijnrelatie, zo leren wij jouw organisatie het beste kennen. Groeit je onderneming? Dan groeit de ICT-manager met je mee. Hij/zij heeft altijd de juist expertise in huis, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoe je deze behoudt.

Informatie over de mogelijkheden
van een ICT Manager?