Management

ICT Management

Heb je behoefte aan een ICT-manager, maar is jouw organisatie net te klein om iemand aan te stellen? Of juist te groot, waardoor je meteen een heel team nodig hebt? Weet je niet zeker of je de juiste kennis wel in huis hebt? Ben je op zoek naar informatie waarmee je een visie kunt uitzetten voor zowel jouw netwerk, infrastructuur alsook de technische dienstverlening? In al deze situaties is de ICT-manager van DWE ICT de oplossing voor jou. Met ons ICT-management maak je gebruik van alle benodigde kennis én expertise, zonder dat je zelf iemand in dienst hoeft te nemen. Geïnteresseerd? Lees dan verder om meer over ons ICT-management te weten te komen!

Onafhankelijke ICT-Manager

Onze ICT-manager is er om jouw ICT-afdeling – maar ook complete organisatie – te ontzien. Wij gaan op de stoel zitten van de ICT-manager van jouw onderneming en kennen je organisatie door en door, om je op die manier het beste onafhankelijke advies te kunnen geven. Onze ICT-manager behartigt de interne belangen van jouw organisatie, maakt budgetten, voorziet van interne informatievoorziening én stuurt de ICT’ers aan. Het is dus de ideale oplossing wanneer je op zoek bent naar een ICT-management, maar niet precies weet, wat voor soort persoon je hiervoor moet aannemen. Doordat wij onafhankelijk zijn kijken wij met een open blik naar jouw organisatie en zullen onze adviezen altijd de beste voor het bedrijf zijn.

Jouw belangen staan op nummer 1

Je mag blind op onze kennis en kunde varen. De ICT-manager weet overal vanaf én pakt zaken direct voor je op. Daardoor blijven plannen niet liggen door gebrek aan tijd of kennis. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel, ongeacht de bedrijfsgrootte. Wanneer wij met jouw budgetten werken, doen wij dat kritisch. Uiteraard zullen wij al onze keuzes met jou overleggen en transparant zijn in onze werkwijze. Ben je het ergens niet mee eens, of begrijp je niet helemaal waarom wij een bepaalde keuze willen maken, kun je hierover altijd met het DWE ICT-management in overleg gaan.

Omdat wij altijd het beste voor jouw bedrijf willen, schuiven we DWE ICT niet automatisch naar voren. Blijkt uit het onderzoek dat een andere aanbieder voor jou juiste oplossing biedt? Dan is ook dat ons advies. Klantbelang staat altijd op nummer 1.

Langetermijnrelatie

Onze ICT-manager werkt op locatie of extern, afhankelijk van wat bij jouw wensen past. Het is iemand die zichtbaar is binnen de organisatie. Wij gaan voor de langetermijnrelatie, zodat wij jouw organisatie het beste leren kennen. Groeit je onderneming? Dan groeit de ICT-manager met je mee. Hij/zij heeft altijd de juist expertise in huis. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken, of en hoe de expertise met de groei van jouw bedrijf kan meegroeien.

Interesse?

Lijkt jou dit wel wat? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op, om over de verschillende mogelijkheden te praten. We gaan graag met jou in gesprek om het perfecte ICT-management voor jouw situatie op te zetten. Dus ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie over ons ICT-management, kun je ons bereiken op: info@dwe-ict.nl of (035) 5840 110.

Informatie over de mogelijkheden
van een ICT Manager?

 

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!