Azure

Microsoft Azure

Steeds meer bedrijven stappen over op werken in de cloud. Met een reden; cloudsystemen zorgen voor verbeterde efficiëntie die met vaste systemen niet geëvenaard kan worden. Eén van deze cloudsystemen is Microsoft Azure – een veelgekozen en betrouwbaar platform dat bedrijven in staat stelt efficiënter en veiliger te werken.

Wat is Microsoft Azure?

Op basis van een filosofie die berust op vier unieke pijlers biedt Microsoft Azure mogelijkheden om als bedrijf flexibel diensten aan te bieden, meer te bereiken voor eindgebruikers en kosten te besparen.

De vier pijlers van Azure zijn:

  • Engage Customers
  • Optimize Operations
  • Empower Employees
  • Transform Products

Met deze belofte vormt Microsoft Azure de infra-oplossing waar veel bedrijven baat bij hebben. Dankzij de veelzijdigheid van het platform en de vrije selectie van oplossingen, richt je een Azure cloudomgeving in die de basis vormt voor het verdere succes van je bedrijf. Kies voor een toekomstbestendige bedrijfsstrategie die bouwt op betrouwbare software van bewezen kwaliteit.

Waarom kiezen voor Azure?

Microsoft Azure is geschikt voor bedrijven met een ambitieuze toekomstvisie. Wil je blijven innoveren, snel kunnen schakelen en veilig blijven werken? Dan is Azure de juiste keuze. De vele unieke diensten die perfect samenwerken maar ook apart van elkaar zijn in te zetten, zorgen voor een optimale infrastructuur voor jouw bedrijf. Voordelen die je kunt verwachten van Microsoft Azure zijn o.a.:

  • Veilig
  • Kostenefficiënt
  • Betrouwbaar
  • Flexibel
  • Schaalbaar

Overstappen op Azure met DWE ICT

De eindeloze mogelijkheden van Microsoft Azure maken het platform een totaaloplossing voor organisaties maar tegelijkertijd complex in de implementatie. Het risico op verkeerde implementatie heeft bovendien vaak onnodig hoge kosten als gevolg. De keuze voor de juiste toepassingen en implementatie is dan ook van groot belang. Wat heeft je bedrijf precies nodig om optimaal te kunnen draaien? En welke diensten zijn overbodig? Als specialist op het gebied van de moderne werkplek, business applications en infrastructuur weten we als geen ander hoe je Microsoft Azure zo inricht dat het jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Geen overbodige toepassingen, gewoon een selectie van diensten die jouw bedrijf nodig heeft.

Ben je benieuwd hoe jouw ICT- en applicatielandschap verbeterd kan worden met Microsoft Azure? We helpen je de huidige status in kaart te brengen en kijken samen of het interessant is om over te stappen op het cloud computing platform van Microsoft. De kans is bovendien groot dat je al gebruikmaakt van enkele diensten van Azure. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft 365 voor e-mail of agenda. Vanuit deze basis kunnen we uitbreiden naar virtuele servers en applicaties variërend van een eenvoudige webapplicatie tot een krachtige Managed SQL Instance. Onze Microsoft Azure specialisten kijken altijd naar de wijze waarop je gebruikmaakt van servers, data en applicaties om tot een optimale selectie van diensten te komen, deze zo goed mogelijk in te richten en daarmee de kosten te beheersen.

Wil je weten wat de overstap naar Microsoft Azure voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact of bel ons op (035) 5840 110. We helpen je graag verder.

Informatie over de mogelijkheden
voor Azure?

 

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!