Endpoint Manager

Endpoint Manager

Met de migratie naar werken in de cloud is ook de beveiliging van systemen en apparaten onderhevig aan verandering. De noodzaak voor optimale security is er, de uitvoering soms nog niet. Simpelweg omdat de juiste tools ontbreken of omdat de benodigde kennis niet binnen de organisatie aanwezig is. Met Microsoft Endpoint Manager houd je grip op de beveiliging, implementatie en het beheer van het besturingssysteem, apps en apparaten zonder bestaande processen te onderbreken. Bovendien is Endpoint toepasbaar in iedere fase van je reis naar volledig cloudbeheer. Ontdek hier wat beheertool van Microsoft voor de digitale veiligheid van je organisatie kan betekenen en zet de volgende stap naar volledige controle over werkplekken en applicaties.

Wat is Endpoint Manager?

Endpoint Manager is een tool van Microsoft die ervoor zorgt dat bedrijfsgegevens beveiligd blijven binnen de Moderne Werkplek, zowel in de cloud als onpremise. Het beschermen van gegevens en beheren van risico’s wordt met Endpoint mogelijk gemaakt op basis van diverse toepassingen die onder deze verzamelnaam vallen.

Enkele voordelen van Endpoint Manager zijn:

  • Inzicht in alle onderdelen van de werkplek
  • Snel apps en updates en instellingen uitrollen naar alle devices
  • Werkplekken op afstand up-to-date houden
  • Apparatuur op afstand ‘wipen’ bij diefstal of verlies.
  • Bescherming tegen online dreigingen

Microsoft Endpoint Manager via DWE ICT

De Endpoint Manager is een van onze oplossingen en een veelomvattend product en je kan als organisatie al snel de draad kwijtraken als je hier zelf mee aan de slag gaat. Gelukkig heeft DWE ICT ruime ervaring met het inrichten van de Endpoint bij onze doelgroepen. Onderwijsinstellingen hebben heel andere wensen en eisen als het gaat om werkplekbeheer dan bijvoorbeeld Transport en Logistiek, of Hospitality. Onze consultants bepalen samen met jou welke componenten van belang zijn, hoe de werkplekken van updates worden voorzien en welke applicaties worden geïnstalleerd en geforceerd. Na de gestandaardiseerde intake vindt de implementatie plaats. Ook na oplevering laten we je niet aan je digitale lot over. Middels onze Serviceovereenkomsten zorgen we ervoor dat de Endpoint Manager zelf ook beheerd en bijgehouden wordt.

Endpoint Manager voor jouw organisatie

Wil je zelf de voordelen van Endpoint Manager ontdekken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. Onze specialisten helpen je graag verder.

Informatie over de mogelijkheden
voor Endpoint Manager?

 

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!