Internetverbindingen

Internet is tegenwoordig net zo belangrijk als water uit de kraan of elektriciteit. Naast hoge snelheid is de betrouwbaarheid van de verbinding onmisbaar om ervoor te zorgen dat je organisatie probleemloos kan werken met Clouddiensten of een remote omgeving. Ontdek de verschillende mogelijkheden via DWE ICT.

Door digitale ontwikkelingen neemt het dataverkeer in veel bedrijven, scholen of horeca in rap tempo toe. Een betrouwbare, snelle en veilige internetverbinding is dan ook onmisbaar. Leerlingen van groep 8 moeten een digitale eindtoets maken, gasten moeten worden ingecheckt en medewerkers moeten onbezorgd gebruik kunnen maken van Clouddiensten. Wij bieden verschillende glasvezel- en VDSL oplossingen, waarmee je altijd over snel en veilig internet beschikt.

Glasvezelverbinding

Met een zakelijke glasvezelverbinding kunnen hoge up- en downloadsnelheden worden verkregen. Naast de hoge capaciteit is een glasvezelverbinding ook erg betrouwbaar omdat er via lichtsignalen geen dataverlies optreedt. Met een glasvezelverbinding kan iedereen beschikken over een ruime bandbreedte, met alle voordelen van dien. Heb je groeiambities, dan is de overstap naar een glasvezelverbinding de volgende stap. Bereid je voor op de toekomst, krijg toegang tot razendsnel internet en maak onbezorgd gebruik van de Clouddiensten die je via dit netwerk kunt bereiken.

VDSL verbinding

Is een glasvezelverbinding niet beschikbaar op je locatie, dan kan een VDSL verbinding een goed alternatief zijn. VDSL verbindingen zijn internetverbindingen die via het kopernetwerk van KPN worden aangeboden. Doordat KPN een groot deel van het kopernetwerk heeft vervangen voor glasvezel tussen de hoofdcentrale en wijkcentrale zijn er hogere snelheden mogelijk. Ook de betrouwbaarheid is daardoor een stuk groter geworden. Een VDSL verbinding kan ook prima worden ingezet als Backup verbinding van de glasvezelverbinding.

Internetverbinding via DWE ICT

Wil je de internetverbinding binnen je bedrijf maximaliseren om bijvoorbeeld groeiambities te realiseren? Onze consultants staan voor je klaar en geven passend advies over de beste oplossingen voor jouw internetverbinding. Informeer naar de mogelijkheden!

Neem contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5480 110 en ontvang meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van infrastructuur. We helpen je graag verder.

Informatie over de mogelijkheden
van Internetverbindingen?

 

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!