Internetverbindingen

Door digitale ontwikkelingen neemt het dataverkeer in het onderwijs, hospitality en bedrijfsleven in rap tempo toe. Een betrouwbare, snelle en veilige internetverbinding is dan ook onmisbaar. Leerlingen van groep 8 moeten een digitale eindtoets maken, gasten moeten worden ingecheckt en medewerkers moeten aan het werk kunnen in de cloud. Wij bieden verschillende glasvezel- en DSL oplossingen, waarmee je over snel en veilig internet beschikt.

Glasvezel is gemaakt van zeer helder glas en is geschikt voor razendsnel internet met hoge down- en uploadsnelheden. De hoge capaciteit is bij uitstek berekend op toegang voor grote groepen. Met glasvezel beschikt iedereen over een goede bandbreedte, met alle voordelen van dien. Glasvezel is helemaal van deze tijd en onmisbaar voor ondernemingen die zich willen voorbereiden op de toekomst. Door de hogere standaard bandbreedte zijn er bovendien tal van nieuwe clouddiensten bereikbaar, zoals HIP telefonie, IaaS, WaaS en FaaS.

 

WaaS – Wireless as a service

Met Wireless as a Service (WaaS) komt er gemakkelijk verbinding tot stand met alle mogelijke, soms wel honderden of duizenden, mobiele devices van medewerkers waarmee gewerkt wordt. Ideaal als jouw onderneming nog niet beschikt over een professioneel draadloos netwerk. Of als de middelen beperkt zijn voor een kostbare investering.

 

FaaS – Firewall as a service

Steeds meer medewerkers werken met hun eigen smartphone of tablet. Daarmee staan ze in verbinding met het bedrijfsnetwerk. Er bestaan veel applicaties waarmee data uitgewisseld kan worden, zoals Dropbox, LinkedIn, Facebook en andere social media. Maar daardoor weet je niet wat er binnenkomt én wat er uitgaat.

Hou behoud je dan inzicht en controle? En hoe blijft de veiligheid gegarandeerd? Eén ding is zeker: traditionele firewalls bieden niet meer voldoende bescherming. Hier komen vele risico’s bij kijken, zoals hackers die het netwerk binnendringen. Traditionele firewalls zijn ook niet in staat om datastromen die door een app gegenereerd worden op juistheid te controleren. Met een Next Generation Firewall van Fortinet kun je beter filteren: op bestandstype, gebruiker en/of keyword. Schadelijke content wordt direct herkend, ook op het niveau van social media bijvoorbeeld. Inzicht én veiligheid staan voorop.

Informatie over de mogelijkheden
van Internetverbindingen?