Switches

Switches

Hoe groter je bedrijf of instelling, hoe meer dataverkeer er zich op je netwerken begeeft. Wanneer je hier niet de juiste hardware voor aanschaft kan dit voor problemen zorgen. Met de juiste switches zorg je voor een soepele verkeersstroom binnen je netwerk en houd je het veiligheidsniveau zo hoog mogelijk. Heb je hulp nodig bij je keuze voor de juiste switches? Ontdek wat DWE ICT voor je kan betekenen.

Wat is een switch?

Switches handelen alle verkeersstromen binnen je lan-netwerk af. Deze zorgt ervoor dat de datastroom zo snel mogelijk naar de firewall gaat. Je wilt dat dit zo snel en efficiënt mogelijk gebeurt. Hoe ga je als organisatie om met de toename van alle verschillende apparaten die in verbinding staan met het netwerk? Allemaal hebben ze een andere prioriteit en behoefte aan bandbreedte. Om dit geheel optimaal te laten functioneren is de keuze voor de juiste Switches essentieel. Bij DWE ICT adviseren we precies de juiste switches passend bij deze toename aan apparaten, zodat je weer lang en onbezorgd kunt internetten.

 

 Informatie over de mogelijkheden
voor Switches?

 

 

 

   

Grote netwerken

Switches zijn met name belangrijk wanneer het interne netwerk veel apparaten moet kunnen koppelen. Naast ondernemingen is het bijvoorbeeld ook voor onderwijsinstellingen vaak een uitdaging om de infrastructuur zo in te richten dat de vele apparaten van studenten en medewerkers moeiteloos kunnen verbinden zonder af te doen aan de veiligheid. Met de juiste switches kunnen we netwerkstromen gescheiden van elkaar over het netwerk laten gaan, zodat bijvoorbeeld studenten het wachtwoord van een docent niet kunnen achterhalen door het netwerkverkeer af te luisteren. Erg belangrijk dus!

De keuze voor de juiste switching kan het verschil maken voor je onderneming of instellingen. Vertrouw dan ook op de kennis en expertise van onze consultants in het inrichten van je netwerken. Op die manier zorgen we ervoor dat je zorgeloos je werk kunt doen, je netwerk optimaal beveiligd is en je voortdurende kunt rekenen op onze service.

De juiste switches via DWE ICT

Wil je meer weten over switching of onze overige infra-oplossingen? We vertellen je graag meer en denken met je mee over de juiste inrichting van je ICT infrastructuur.

Neem eens contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110 en ontvang meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van switching en andere infra-oplossingen. We helpen je graag verder.

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!