Apps

Apps van DWE ICT

Ben je op zoek naar tools die eenvoudig in gebruik zijn, vervelende werkzaamheden uit handen nemen en/of deze beter uitvoerbaar maken? DWE ICT heeft apps ontwikkeld die hierbij helpen!

De apps zijn ontwikkeld door DWE ICT op basis van Microsoft 365. Ze zijn dan ook beschikbaar voor elke gebruiker met een Microsoft 365 licentie en kunnen op elk type device worden gebruikt: de telefoon, de tablet en de computer. Hieronder stellen we de apps en de verschillende voordelen ervan aan je voor.

Service App

De Service App, ontwikkeld door DWE ICT, biedt een eenvoudige registratie en adequate opvolging van informatie. Het werkt als volgt: stel je wilt jouw leidinggevende op de hoogte stellen dat een bepaalde klus is voltooid, zodat hij/zij het verder kan verwerken. Met de Service App kun je deze melding heel eenvoudig via je mobiel doen. Maak eventueel een foto van de voltooide klus en stuur het bericht door naar degene die jouw melding in behandeling moet nemen. Deze persoon krijgt dan een melding en kan aan de hand hiervan actie ondernemen.

Daarmee is de Service App een eenvoudig ticketing systeem en inzetbaar voor meldingen naar de Office Manager, de ICT-afdeling, de Conciërge of Facilitair beheerder. Natuurlijk kun je de meldingen ook via de mail of mondeling doorgeven, maar dit zorgt nog wel eens voor verwarring en miscommunicatie. Of je vergeet simpelweg te reageren. De Service App helpt om alle meldingen waarop actie ondernomen moet worden, op één plek te hebben.

Contracten App

Het handmatig opslaan en terugzoeken van specifieke informatie afkomstig uit contractdocumenten wordt vaak ervaren als een tijdrovende en frustrerende klus. Desondanks is het van groot belang dat deze informatie juist geregistreerd staat. Hoe handig zou het zijn om automatisch een melding te krijgen zodra de verloopdatum in zicht komt? Er kan dan direct actie worden ondernomen! ​Zo vergeet je nooit meer om de contracten van jouw werknemers op tijd te verlengen.

Dus heb jij veel werknemers en is het bijhouden van de contracten een grote uitdaging, dan biedt de Contracten App, een door DWE ICT ontwikkelde cloudoplossing om contractdocumenten in een contractdossier op te slaan, uitkomst. Je hebt de contracten niet alleen handig bij elkaar, maar kunt ook in één oogopslag de benodigde informatie ophalen.

Inschrijvingen App

Als opleidings- of evenementencoördinator besteed je veel tijd aan de administratie. De informatie moet goed worden gepubliceerd en de inschrijvingen worden verwerkt. Het controleren op maximale aantallen, het maken van presentielijsten, en het versturen van mails – inschrijvingen zijn veel werk. Zelfs als de training niet doorgaat, heb je er nog werk aan om iedereen hiervan op de hoogte te stellen en alles te annuleren. Een erg tijdrovende klus die veel sneller moet kunnen. Dat kan met de Inschrijvingen App van DWE ICT. In de app is veel geautomatiseerd, zodat je minder handmatig hoeft te doen en iedereen snel op de hoogte kunt stellen van nieuwe ontwikkelingen.

Informatie over de mogelijkheden
van onze Apps?

 

Voor wie zijn de apps?

De apps zijn erg handig voor bedrijven waar veel interne communicatie plaatsvindt en hierin nog veel verbetering mogelijk is. Klussen die anders veel tijd kosten, kunnen nu veel sneller en eenvoudiger worden gedaan. Bovendien helpen de apps om het overzicht te bewaren en de informatie allemaal op één plek te bewaren, zodat iedereen het snel kan inzien.

De apps gebruiken

Lijken de apps jou een handige aanvulling voor jouw dagelijkse werkzaamheden? Je kunt de apps via een maandabonnement gebruiken. Voor een klein, vast maandbedrag is de app beschikbaar voor iedereen in de organisatie. Het abonnement geeft automatisch recht op toekomstige updates van de app. Er zijn eenmalig bijkomende kosten voor het installeren en configureren van de app in de Microsoft365-tenant. Indien gewenst kan er een Service Level Agreement worden afgesloten.

Heb je nog vragen over de apps, neem dan contact met ons op. Dit kan via info@dwe-ict.nl of (035) 5840 110. Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!