Apps

Ben je op zoek naar tools die eenvoudig in gebruik zijn, vervelende werkzaamheden uit handen nemen, en/of deze beter uitvoerbaar maken? DWE ICT heeft 4 apps ontwikkeld die hierbij helpen! ​​

De apps zijn ontwikkeld door DWE ICT op basis van Microsoft365. Ze zijn beschikbaar voor elke gebruiker met een Microsoft365 licentie en kunnen op elk type device gebruikt worden: de telefoon, de tablet en de computer. 

De apps zijn beschikbaar via een maandabonnement. Voor een klein, vast maandbedrag is de app beschikbaar voor iedereen in de organisatie. Het abonnement geeft automatisch recht op toekomstige updates van de app. Er zijn eenmalig bijkomende kosten voor het installeren en configureren van de app in de Microsoft365-tenant. Indien gewenst kan er een Service Level Agreement worden afgesloten. 

 

Service App

De Service App, ontwikkeld door DWE ICT, biedt een eenvoudige registratie en adequate opvolging.  

Een collega kan de melding met de service app op zijn mobiel doen, en maakt er een fotootje van. De melding wordt doorgestuurd naar de behandelaar, die actie onderneemt. Daarmee is de Service App een eenvoudig ticketing systeem en inzetbaar voor meldingen zijn naar de Office Manager, de ICT-afdeling, de Conciërge of Facilitair beheerder. 

 

Contracten App

Het handmatig opslaan en terugzoeken van specifieke informatie afkomstig uit contractdocumenten wordt vaak ervaren als een tijdrovende en frustrerende klus. Desondanks is het van groot belang dat deze informatie juist geregistreerd staat. Hoe handig zou het zijn om automatisch een melding te krijgen zodra de verloopdatum in zicht komt? Er kan dan direct actie ondernomen worden! ​

De Contracten App, een door DWE ICT ontwikkelde cloudoplossing om contractdocumenten in een contractdossier op te slaan, biedt uitkomst.

 

Inschrijvingen App

Als opleidings- of evenementen coördinator besteed je veel tijd aan de administratie. De informatie goed publiceren en dan de verwerking van de inschrijvingen. Het controleren op maximale aantallen, het maken van presentielijsten. En dan ook nog eens het versturen van mails. Zelfs als de training niet doorgaat heb je er nog werk aan!

Informatie over de mogelijkheden
van onze Apps?