Dynamics 365

Wil jij ook eenvoudig je zakelijke contacten onderhouden, je verkoopproces beheren en projecten managen in één systeem? En alles uit je Office365 pakket halen?
Dynamics365 biedt de functionaliteit en betaalbaarheid van CRM- en ERP-oplossingen voor midden- en kleinbedrijven.

  • Betere productiviteit. Dynamics 365 zorgt voor een gezamenlijke, integrale werking met Microsoft 365 en dat kan via het internet, mobiele apparaten en de PC.
  • De kracht van geavanceerde analyses. De ingebouwde BI functionaliteit biedt de mogelijkheid om op uw data analyses uit te voeren.
  • Dynamics 365 biedt u de mogelijkheid om actief mee te bewegen met jouw processen. Je kan snel reageren op nieuwe organisatiekansen, klantbehoeften of trends in de markt.

 

Stel je eigen pakket samen

Kies je pakket ‘op maat’ door losse apps aan te schaffen, geheel passend bij je bedrijfsvoering. Dynamics365 is voor ieder type bedrijf inzetbaar en de oplossing is laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en aanpasbaar wanneer je organisatie daar om vraagt.

Informatie over de
mogelijkheden
van Dynamics 365?

 

 

Verras je klant, voordat deze jou verrast
Onderhoud eenvoudig je zakelijke contacten, volg je salesactiviteiten van lead tot klant, beheer de inkoop van producten tot levering bij je klanten, en manage projecten van het plannen tot opleveren. Dynamics365 biedt CRM- en ERP-software waarmee je de klanten centraal stelt en je projecten beheersbaar en controleerbaar maakt.

Teamwork
Verbind je klantdata en salesactiviteiten met office-applicaties en e-mail. Gebruik Dynamics365 als opslagplaats voor al je belangrijke documenten (geordend per klant) en werk samen met je collega’s realtime in de bestanden.