CRM

Microsoft Dynamics CRM

Klantervaring is tegenwoordig allesomvattend. Van product tot marketing en van klantenservice tot data-analyse – het moet allemaal bijdragen aan een het totaalplaatje. Om dit en meer te kunnen stroomlijnen en maximaal te sturen op klantgerichte processen, ontwikkelde Microsoft het Dynamics CRM. Volledig cloud-first en te gebruiken in combinatie met alle bedrijfsapplicaties die Microsoft aanbiedt. Zo creëer je bedrijfsprocessen die niet alleen een volwaardige klantervaring teweegbrengen maar ook medewerkers helpt in het efficiënter uitvoeren van hun werkzaamheden. Intuïtief, verenigbaar en passend bij jouw onderneming of instelling.

Ben je op zoek naar CRM-software die je in staat stelt bedrijfsapplicaties te verenigen in een samenhangende suite? Informeer naar de eindeloze mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 CRM via DWE ICT. Met veel ervaring en inhoudelijke kennis als Microsoft partner denken we met je mee en realiseren we een landschap dat voor jou werkt.

Microsoft CRM als basis voor groei

Iedere onderneming of (onderwijs)instelling kent unieke uitdagingen die passende oplossingen vereisen. Deze oplossingen vind je in de vorm van CRM Dynamics 365. Met dit Customer Relationship Management platform combineer je vertrouwde bedrijfsprocessen met marketing automation en creëer je een klantervaring die bijdraagt aan de groei van je bedrijf. Integreer Microsoft applicaties en systemen zoals Office 365, Azure Services, PowerBI en meer in je Dynamics CRM en krijg meer data, inzichten en kansen. Zet de stap naar CRM Dynamics 365 en laat niets je bedrijfsvoering in de weg staan.

  De voordelen van Dynamics CRM

  Ontdek alle voordelen van CRM Dynamics en richt je platform volledig naar wens in met onze hulp.

 • Alles op één plek
 • Veel data en zakelijke inzichten in overzichtelijke dashboards
 • Hoog veiligheidsniveau
 • Schaalbaar en naar wens in te richten
 • Verhoogde productiviteit van medewerkers
 • Alles altijd up-to-date
 • Verenigbaar met alle vertrouwde Microsoft applicaties
 • Klantenservice, marketing automation en meer vanuit één platform

Dynamics CRM via DWE ICT

Dat het Microsoft Dynamics CRM platform eindeloos veel mogelijkheden biedt, maakt het geschikt voor vrijwel iedere branche en situatie. Om Dynamics CRM zo optimaal mogelijk in te richten is voldoende kennis van de verschillende onderdelen wel noodzakelijk. Zo voorkom je namelijk dat je complexe structuren creëert waarbinnen navigeren moeilijk wordt. Met onze diepgaande kennis van Microsoft en alle bijbehorende oplossingen kunnen we precies de combinatie maken die nodig is voor een passende strategie.

Heb je vragen over Microsoft Dynamics 365 CRM of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. Onze consultants vertellen je graag meer!

Informatie over de mogelijkheden
van Microsoft Dynamics CRM

Neem contact met ons op!

 

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!