Marketing module

Microsoft CRM marketing module

Persoonlijke klantreizen worden nog iedere dag belangrijker. Niet alleen kun je je zo onderscheiden van de concurrentie, ook bouw je op die manier een langdurige relatie op met je klanten. En dit betaalt zich uiteindelijk terug in hogere klantwaarde en eenvoudige toegang tot een relevante doelgroep. Ben jij al overgestapt op marketing automation? En laat jij je CRM-platform al maximaal voor je werken? Met de Microsoft CRM Marketing Module bereik je dit en meer in slechts enkele stappen.

De volledige klantreis in kaart met de MS Dynamics Marketing Module

De (online) verkoop van producten of diensten is complexer dan het simpelweg bieden van meerwaarde om vervolgens klanten aan je te binden. HIer gaat een complex en veelal langdurig traject aan vooraf. De klantreis. Door deze klantreis in kaart te brengen met de juiste software, kun je marketing maximaal inzetten om in iedere fase van de klantreis mogelijk weerstanden weg te nemen bij je potentiële klanten. Op die manier verhoog je de waarde van je business. Met de Microsoft CRM Marketing Module breng je de volledige klantreis in kaart, richt je marketinguitingen optimaal in en weet je potentiële klanten via verschillende kanalen aan je te binden.

Naast het vinden en binden van klanten, is ook de loyaliteit een belangrijke factor in het hedendaagse marketinglandschap. Met de Dynamics CRM Marketing Module ontwikkel je loyaliteit en personaliseer je het traject voorbij de verkoop. Zo blijven klanten bij je en bouw je aan de groei van je bedrijf.

Alles vanuit één CRM Marketing Module

Het mooie van Microsoft CRM Marketing Module is dat marketing, sales, commerce en services allemaal vanuit één platform geregeld en gecoördineerd worden. Alles staat met elkaar in verbinding en het één volgt het ander naadloos op. Bovendien heb je de mogelijkheid om AI-toepassingen toe te voegen die de klantervaring en automation naar een hoger niveau tilt. Koppel vertrouwde Microsoft systemen en applicaties aan je Dynamics Marketing Module en stroomlijn interne processen nog verder. Met de Microsoft CRM Marketing Module heb je alles op één plek en coördineer je marketing, sales en meer op een klantgestuurde en efficiënte manier.

    De mogelijkheden van de Dynamics 365 Marketing Module

  • Realtime klantgestuurde trajecten en ervaringen
  • Naadloze ervaringen via digitale en fysieke kanalen
  • Verhoogde klantloyaliteit
  • Verenigbaar met alle vertrouwde MS applicaties
  • Een volwaardig geïntegreerd en aanpasbaar platform

Microsoft CRM Marketing Module via DWE ICT

Ben je op zoek naar een alles-in-één-oplossing voor al je marketingactiviteiten? Kies voor de Microsoft CRM Marketing Module en integreer ieder element van een diepgaande klantreis in één platform. Vanuit hier coördineer je zowel marketing en sales als commerce en service. Overzichtelijk, schaalbaar en passend bij jouw organisatie.

Heb je vragen over de Microsoft CRM Marketing Module of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. Onze consultants vertellen je graag meer!

 

Informatie over de mogelijkheden
van Microsoft CRM marketing module

Neem contact met ons op!

 

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!