ERP

Microsoft ERP

Een gestroomlijnde business en daarmee tevreden klanten én werknemers is tegenwoordig noodzakelijk om te concurreren in welke markt dan ook. Om dit voor ieder bedrijf toegankelijk te maken, ontwikkelde Microsoft ERP-software in de vorms van MS Dynamics Business Central. Hiermee worden bedrijven in staat gesteld maximale potentie te bereiken en het hoofd te bieden aan de uitdagingen van vandaag en morgen. Ontdek hier wat Microsoft ERP voor jouw bedrijf of (onderwijs)instelling kan betekenen.

Waarom Microsoft ERP?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het is software die de financiële gegevens, toeleveringsketen, operaties, handel, rapportage, productie en personeelsactiviteiten van een bedrijf beheert. De meeste bedrijven hebben al een geïntegreerd financieel en operationeel systeem, maar aanvullende software is vaak al niet in staat toekomstige groei te ondersteunen laat staan bewerkstelligen. Naarmate bedrijven uitbreiden en de behoeften veranderen, moeten systemen schaalbaar genoeg zijn om deze ambities bij te benen. Software die aansluit bij je zakelijke behoeften en ambities is daarom ook niet zo vanzelfsprekend. Met Microsoft ERP is dit het wel.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende voordelen die Microsoft ERP-software je biedt:

  • Sturen op maximale performance dankzij de integratie van o.a. AI toepassingen
  • Operationele impact versnellen door processen en gegevens met elkaar te verbinden
  • Zakelijke wendbaarheid versterken omdat de software eenvoudig met je mee kan groeien

Het effect van Microsoft ERP-software

De implementatie van Dynamics ERP heeft effect op alle facetten van je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

  • Finance
  • Verkoop
  • Human resources
  • Productie
  • Supply chain
  • Klantenservice

Al deze aspecten komen samen in Microsoft ERP en kunnen afgestemd worden op doelstellingen, (groei)ambities en meer.

Microsoft ERP via DWE ICT

Stroomlijn bedrijfsprocessen met Microsoft ERP en maak je bedrijf volledig toekomstbestendig. Kies voor schaalbaarheid en optimale klantervaring met Enterprise Resource Planning van MS Dynamics.

Heb je vragen over Microsoft ERP of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dancontact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. Onze consultants vertellen je graag meer!

Informatie over de
mogelijkheden
van Dynamics 365?

 

 

Verras je klant, voordat deze jou verrast
Onderhoud eenvoudig je zakelijke contacten, volg je salesactiviteiten van lead tot klant, beheer de inkoop van producten tot levering bij je klanten, en manage projecten van het plannen tot opleveren. Dynamics365 biedt CRM- en ERP-software waarmee je de klanten centraal stelt en je projecten beheersbaar en controleerbaar maakt.

Teamwork
Verbind je klantdata en salesactiviteiten met office-applicaties en e-mail. Gebruik Dynamics365 als opslagplaats voor al je belangrijke documenten (geordend per klant) en werk samen met je collega’s realtime in de bestanden.

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!