EduConnector

EduConnector

Maak kennis met EduConnector, hét IT-onderwijssysteem waarmee gegevens uit het leerlingadministratiesysteem (LAS) eenvoudig gesynchroniseerd kunnen worden met de data uit het systeem. EduConnector is speciaal ontwikkeld voor het PO en VO en zorgt voor een erg efficiënte werkwijze waardoor veel administratieve taken geautomatiseerd worden. Wat EduConnector oplevert? Een gebruiksvriendelijke tool waarmee je een stuk efficiënter te werk kan gaan.

Hoe werkt EduConnector?

We begrijpen het als EduConnector voor jou nog een beetje als hogere wiskunde voelt. Dat snappen we helemaal, want het is ook een complex onderwerp. Daarom proberen we het zo goed mogelijk uit te leggen. EduConnector leest een vaste set gegevens uit het leerlingadministratiesysteem uit. Denk bijvoorbeeld aan systemen zoals ParnasSys, ESIS, Magister of SomToday. EduConnector zorgt ervoor dat alle informatie uit het LAS automatisch wordt gesynchroniseerd naar andere doelsystemen. Hierbij kun je denken aan Azure, Active Directory, Microsoft Teams, Itslearning et cetera. EduConnector bespaart de administratie en de ICT’ers veel werk en de kans op (menselijke) fouten wordt tot een minimum beperkt.

HIGHLIGHTS

  • Tijdwinst
  • Kosten besparing
  • Consistent
  • Integratie ECK-iD
  • Geïntegreerd IAM
  • Single Sign On
  • 24/7 wachtwoord reset
  • AVG proof

 

Microsoft Teams

Microsoft Teams is bijna niet meer weg te denken uit het onderwijs. Met de EduConnector is het mogelijk om alle klassen, vakken, lesgroepen en clusters automatisch aan te maken en bij te houden in Teams.

Ga je met Teams aan de slag in je school, dan bespaar je met de EduCon­nector onnodig veel administratief werk. Zo wordt digitaal lesgeven een stuk prettiger om in te zetten en kun je je concentreren op de inhoud van de les.

Praktijkvoorbeelden

Hieronder zijn twee praktijkvoorbeelden weergegeven.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is bijna niet meer weg te denken uit het onderwijs. Met EduConnector is het mogelijk om alle klassen, vakken, lesgroepen en clusters automatisch aan te maken en bij te houden in Teams. Ga je met Teams aan de slag in je school? Dan bespaar je met de EduConnector onnodig veel administratief werk. Zo wordt digitaal lesgeven een stuk prettiger om in te zetten en kun je je concentreren op de inhoud van de les.

ECK iD

DWE ICT is de eerste IAM Dienstverlener die ECK iD volledig heeft geïntegreerd in een IT-systeem. Dit garandeert een anonieme persoonsgegevens synchronisatie tussen de systemen die dit ondersteunen.

Onderhoud en ondersteuning

EduConnector is een betaalbare oplossing die door ons is ontwikkeld. Dit houdt in dat onze specialisten het systeem onderhouden, door ontwikkelen en we ondersteuning aanbieden. Hierdoor kunnen we je een complete EduConnector service aanbieden. Voor vragen en suggesties over het systeem kun je dus altijd bij ons terecht. Door deze korte lijntjes kunnen we snel schakelen, wat resulteert in een positieve invloed heeft op onze samenwerking.

Meer weten over EduConnector?

Waarom moeilijk doen als het makkelijk en efficiënt kan? Wij leggen je graag uit welke voordelen EduConnector voor jou kan hebben en wat het systeem kan opleveren. Klinkt goed? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. We helpen je graag verder met EduConnector.

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!