Microsoft 365

Microsoft 365

Tegenwoordig maakt bijna iedere organisatie of instelling gebruik van één of meerdere diensten van Microsoft. De populairste en meest vertrouwde internetdienst van Microsoft is Microsoft 365. Met deze software kun je moderne werkplekken inrichten en stel je medewerkers in staat hun werk optimaal uit te voeren. Bovendien zijn de programma’s in het pakket overal toegankelijk en is het samenwerken vanuit gedeelde documenten zeer eenvoudig. Ontdek wat Microsoft Office voor jouw organisatie kan betekenen!

Meer over Microsoft 365

Met Microsoft 365 zijn vertrouwde programma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook beschikbaar waar en wanneer je ze nodig hebt. Microsoft 365 is een verzameling van internetdiensten voor de online werkplek, en ook diensten zoals Teams, OneDrive, SharePoint en PowerBI. Deze internetdiensten worden deels online aangeboden en deels als applicaties op pc, tablet en telefoon. Omdat je bestanden online zijn opgeslagen, kun je ze met iedereen delen en er zelfs in real time aan samenwerken, waar je ook bent. De hulpprogramma’s zijn altijd up-to-date en je beschikt altijd over de nieuwste versie van de toepassingen.

  • Werk online met de Office 365-apps vanuit je browser.
  • Beheer gemakkelijk je agenda, e-mail en contacten.
  • Installeer de apps bij Microsoft Business Standard en Microsoft 365-apps op pc, Mac, mobiel en tablet.

 

DWE ICT als jouw partner in ICT

Wij snappen als geen ander dat de inrichting van je digitale werklandschap een belangrijke voorwaarde is voor het verwezenlijken van je doelen. Ook begrijpen we dat iedere organisatie anders is en daarmee behoefte heeft aan verschillende diensten. Daarom werken we graag met Microsoft 365. De toepassingen van de diverse programma’s in het pakket zijn eindeloos en geschikt voor iedereen die in staat moet zijn digitaal te kunnen werken.

DWE ICT is gespecialiseerd in ICT-toepassingen in verschillende branches, waaronder het onderwijs, de transport- en logistieksector en het MKB. Vanuit deze ervaring weten we dat ICT moet passen bij een bedrijf of instelling. Dit vergt maatwerk. Toch blijkt Microsoft 365 in het merendeel van de bedrijven een logische een succesvolle toevoeging te zijn aan het werklandschap. Wij vertrouwen dan ook op de grote meerwaarde van Microsoft 365 en helpen jou bij een snelle een soepele implementatie.

Kies voor Microsoft 365

Heb je vragen over Microsoft 365 of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dancontact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. Onze consultants vertellen je graag meer!

Informatie over de mogelijkheden
van Microsoft 365?

 

 

 

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!