DYNAMICS 365

HAAL ALLES UIT HET WERKEN IN DE CLOUD

  • Aan de slag met de basisprincipe van Dynamics 365
  • Leer de mogelijkheden van Dynamics
  • De toegevoegde waarde van Dynamics

 

  

Online webinar
Onbepaalde tijd
Donderdag 26 november
09.30 uur
Gratis

 

In dit webinar worden de twee planningsmodules van Microsoft Dynamics 365 uitgelicht, Dynamics 365 Field Service en Project Service. Beide pakketten zijn bedoeld om mensen een tijd in te plannen. Binnen Field Service ligt de nadruk op periodieke of eenmalige afspraken, bijvoorbeeld onderhouds- en reparatiewerk. Project Service richt zich op het plannen van projectwerkzaamheden en resources over een langere periode. Daar spelen andere zaken zoals het vormen van teams met meerdere taken, bewaken van projectvoortgang en tussentijdse deelfacturatie.

De twee systemen zijn los inzetbaar, maar werken ook prima samen. Beide pakketten integreren volledig in Microsoft Dynamics 365 en maken gebruik van hetzelfde schedule board. Daarnaast zijn ze één op één gekoppeld met Dynamics 365 CRM en dat komt de efficiency ten goede.

Deze cloud-oplossing is laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en snel inzetbaar. De software is volledig schaalbaar en mede daardoor gemakkelijk aan te passen aan de groei van de organisatie.

Meer informatie?

Gerlinde de Graaf

Consultant Dynamics 365

Stuur een e-mail

 

Incompany

Wilt u de cursus op een andere datum en locatie volgen? Neem dan contact op met Gerlinde de Graaf en zij bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Geen inschrijfmogelijkheden op dit moment. Vul hieronder je gegevens in blijf op de hoogte!
Samenvatting
-