VACATURES

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij werken in een collegiale informele sfeer?
Solliciteer dan bij DWE ICT, check hieronder de vacatures.

DWE ICT is een middelgroot bedrijf met ongeveer 75 collega’s en een informele, fijne werksfeer. Werknemers hebben het naar hun zin o.a. vanwege het ondernemerschap dat iedereen op zijn eigen manier kan laten zien en het goede totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden dat daarbij komt kijken. En natuurlijk de leuke collega’s. Niet alleen op kantoor is het prettig samenwerken en veel samen lachen, maar ook buiten werktijden om wordt er veel met elkaar gedaan. Van een fietstrip naar de Mont Ventoux en een weekend skiën in Winterberg, tot een gezellig biertje op de vrijdagmiddag.

DWE ICT Vacatures

HR Officer

Ben je op zoek naar een mooie kans en een afwisselende functie als HR Officer? In deze functie kun je echt het verschil gaan maken voor onze collega’s, omdat jij je gaat richten op drie specifieke taakgebieden.

DWE ICT Vacatures

Junior Microsoft Dynamics Consultant

Ben je op zoek naar een mooie, leerzame en uitdagende startersfunctie? Of ben je al een paar jaar aan het werk en wil je een verdiepingsslag maken? Grijp dan deze kans en word junior consultant Microsoft Dynamics.

DWE ICT Vacatures

Business Applications Consultant

Als Microsoft business applications consultant help je klanten bij het vertalen van hun specifieke vraagstukken naar pasklare oplossingen binnen het Microsoft landschap. Als Microsoft partner vullen wij dat landschap in met vooral Dynamics365 en Business Central.

DWE ICT Vacatures

ICT Adviseur Binnendienst

Ben jij op zoek naar een mooie kans en uitdagende functie als Account Manager? In deze rol word jij bij DWE ICT een belangrijk onderdeel van ons Sales-team. Een dynamische functie bij een gerenommeerde speler in het Voortgezet Onderwijs

Vacature Servicedesk Medewerker op locatie

Control & Support Center Medewerker op locatie

Een Control & Support Center Medewerker op locatie bij DWE ICT heeft tevredenheid van de klant hoog in het vaandel staan. Je doet je werk op de locatie van de klant en je bent onderdeel van hun ICT-team. Daar ondersteun je eindgebruikers met hun dagelijkse ICT-vragen.

Vacature Servicedesk Medewerker

Control & Support Center Medewerker

Een Control & Support Center Medewerker bij DWE ICT heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je bent communicatief vaardig, service gericht en in staat binnenkomende vraagstukken te registreren en op te lossen waar mogelijk. Je hebt een brede interesse in de ICT en bent bereid deze bij te houden en waar nodig te specialiseren.

DWE ICT Vacatures

Control & Support Center Engineer

De functie van Control & Support Center Engineer heeft als doel binnen het Servicedesk team van DWE ICT de technische kwaliteit op de Servicedesk te verhogen voor de ‘complexere’ vraagstukken voor alle ICT producten en diensten bij de klanten van DWE ICT. Als Control & Support Center Engineer ben je onderdeel van het Control & Support Center team maar ook de diverse projectteams.

DWE ICT Vacatures

ICT Infrastructuur Specialist

Als Netwerk en Systeem Engineer bij DWE ICT ben jij dé specialist voor alle ICT Infrastructuur producten en diensten, waaronder firewalls, WiFi en switching. Als ICT Infrastructuur Specialist ben je onderdeel van diverse klantteams, interen product- en dienstenteams.

DWE ICT Vacatures

Control & Support Center Stagiair

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die bij ons meer ervaring gaat opdoen op ICT gebied. Je kan wat je hebt geleerd tijdens je opleiding direct in de praktijk toepassen! Je wordt onderdeel van de Control & Support Center en gaat daar ondersteunen bij alle werkzaamheden die voorkomen.

DWE ICT Vacatures

Open Sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Een open sollicitatie is altijd welkom.

DWE ICT Vacatures

Stage

Bij DWE ICT ervaar je hoe het is om bij een ICT-onderneming te werken. Dit is mogelijk op de servicedesk, bij sales, marketing of één van de andere afdelingen binnen DWE ICT.

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaringSitemap