VACATURES

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij werken in een collegiale informele sfeer?
Solliciteer dan bij DWE ICT, check hieronder de vacatures.

DWE ICT is een middelgroot bedrijf met ongeveer 75 collega’s en een informele, fijne werksfeer. Werknemers hebben het naar hun zin o.a. vanwege het ondernemerschap dat iedereen op zijn eigen manier kan laten zien en het goede totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden dat daarbij komt kijken. En natuurlijk de leuke collega’s. Niet alleen op kantoor is het prettig samenwerken en veel samen lachen, maar ook buiten werktijden om wordt er veel met elkaar gedaan. Van een fietstrip naar de Mont Ventoux en een weekend skiën in Winterberg, tot een gezellig biertje op de vrijdagmiddag.

Account Manager Onderwijs

Ben jij op zoek naar een mooie kans en uitdagende functie als Account Manager? In deze rol word jij bij DWE ICT een belangrijk onderdeel van ons Sales-team. Een dynamische functie bij een gerenommeerde speler in het Voortgezet Onderwijs

Front Office Medewerker / HR medewerker

Als Front Office Medewerker verzorg je samen met je directe collega een groot aantal Front Office taken. Jullie zorgen er samen voor dat dat deze processen zorgvuldig en goed verlopen.

Front Office Medewerker / Facility medewerker

Als Front Office Medewerker verzorg je samen met je directe collega een groot aantal Front Office taken. Jullie zorgen er samen voor dat dat deze processen zorgvuldig en goed verlopen. Daarnaast zal je taken uitvoeren in de richting van HR óf Facility.

Servicedesk medewerker op locatie

Een Servicedesk medewerker op locatie bij DWE ICT heeft tevredenheid van de klant hoog in het vaandel staan. Je doet je werk op de locatie van de klant en je bent onderdeel van hun ICT-team. Daar ondersteun je eindgebruikers met hun dagelijkse ICT-vragen.

Servicedesk medewerker

Een Servicedesk medewerker bij DWE ICT heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je bent communicatief vaardig, service gericht en in staat binnenkomende vraagstukken te registreren en op te lossen waar mogelijk. Je hebt een brede interesse in de ICT en bent bereid deze bij te houden en waar nodig te specialiseren. Je bent een echte teamspeler en samen met je collega’s verantwoordelijk voor een groot aantal taken binnen DWE ICT.

Servicedesk Engineer

De functie van Servicedesk Engineer heeft als doel binnen het Servicedesk team van DWE ICT de technische kwaliteit op de Servicedesk te verhogen voor de ‘complexere’ vraagstukken voor alle ICT producten en diensten bij de klanten van DWE ICT. Als Servicedesk Engineer ben je onderdeel van het Servicedesk team maar ook de diverse projectteams.

ICT Infrastructuur Specialist

Als Netwerk en Systeem Engineer bij DWE ICT ben jij dé specialist voor alle ICT Infrastructuur producten en diensten, waaronder firewalls, WiFi en switching. Als ICT Infrastructuur Specialist ben je onderdeel van diverse klantteams, interen product- en dienstenteams.

Open Sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? Een open sollicitatie is altijd welkom.

Senior Netwerk & Systeem Engineer

Als Netwerk en Systeem Engineer bij DWE ICT werk je in een team van ongeveer 30 technische collega’s. Je werkt zelfstandig. Je bent veelal het aanspreekpunt van de klanten, je bent medeverantwoordelijk voor de klanttevredenheid en je meldt commerciële kansen.

Netwerk & Security Engineer

De werkzaamheden van de Netwerk & Security Engineer lopen uiteen van het inrichten van complexe ICT infrastructuren, tot het ondersteunen van (het beheerteam van) klanten bij het op orde houden en brengen van zowel de technische infrastructuur als de functionele werking.

Stagiair Servicedesk

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die bij ons meer ervaring gaat opdoen op ICT gebied. Je kan wat je hebt geleerd tijdens je opleiding direct in de praktijk toepassen! Je wordt onderdeel van de Servicedesk en gaat daar ondersteunen bij alle werkzaamheden die voorkomen.

Stage

Bij DWE ICT ervaar je hoe het is om bij een ICT-onderneming te werken. Dit is mogelijk op de servicedesk, bij sales, marketing of één van de andere afdelingen binnen DWE ICT.

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaringSitemap