WIJ ZOEKEN EEN

Account Manager – Onderwijs

 

  

40 uur
Fulltime Job
MBO ICT niveau 4
Eemnes en Heteren

 

Ben jij op zoek naar een mooie kans en uitdagende functie als Account Manager? In deze rol word jij bij DWE ICT een belangrijk onderdeel van ons Sales-team. Een dynamische functie bij een gerenommeerde speler in het Voortgezet Onderwijs. Een functie met veel verantwoordelijkheid, leuke contacten met mooie klanten, fijne collega’s en veel potentie voor de toekomst!

Doel van de functie
Als Account Manager – Onderwijs binnen DWE ICT zorg je samen met je collega’s van het Sales- en Presalesteam voor alle acquisitieactiviteiten om klanten uit te bouwen en nieuwe klanten te werven. In deze functie ligt jouw specialisatie in onze vertical Onderwijs, met name het voortgezet onderwijs.

Omschrijving van de werkzaamheden
De werkzaamheden van de Account Manager – Onderwijs zijn gericht op het beheren van de klantportefeuille van DWE ICT. In deze rol is het je verantwoordelijkheid om sterke relaties met je klanten op te bouwen en te onderhouden.
Je kent de organisatiedoelstellingen en de processen van de klant en weet deze te koppelen aan en te vertalen naar onze oplossingen en diensten. Je maakt de meerwaarde van DWE ICT overtuigend zichtbaar. Je vindt het vanzelfsprekend om business cases op te stellen, zowel voor de klant als intern. Je schakelt in jouw communicatie moeiteloos van het directie- of managementniveau naar de operationele ICT’ers van jouw klanten. Daarnaast ga je ook regelmatig aan de slag met acquisitieactiviteiten van nieuw binnen gekomen leads.
Naast het beheren van je bestaande klanten en de acquisitieactiviteiten rondom nieuwe klanten voel je ook verantwoordelijk voor de evaluatie van onze dienstverlening, om ervoor te zorgen dat er waar nodig bijgestuurd kan worden en de klant blij is met onze dienstverlening.

Waar ga je werken?
DWE ICT is een middelgroot bedrijf met ongeveer 70 collega’s en een informele, fijne werksfeer. Werknemers hebben het naar hun zin o.a. vanwege het ondernemerschap dat iedereen op zijn eigen manier kan laten zien en het goede totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden dat daarbij komt kijken.
En natuurlijk de leuke collega’s. Niet alleen op kantoor is het prettig samenwerken en veel samen lachen, maar ook buiten werktijden om wordt er veel met elkaar gedaan. Van een fietstrip naar de Mont Ventoux en een weekend skiën in Winterberg, tot een gezellig drankje op de vrijdagmiddag.

Ons bedrijf handelt aan de hand van de onderstaande visie en missie:

Visie: We zijn de Trusted ICT Partner van al onze klanten.
• Wij bouwen langdurige en sterke klantrelaties door altijd de best passende ICT oplossing te
adviseren, creëren en ondersteunen.
• Dit doen we op basis van standaard producten en diensten van marktleiders in combinatie
met onze toegevoegde waarde: diepgaande technische kennis, eigen complementaire
diensten en relevante (zelf ontwikkelde) software producten. 

Missie: ICT Partner met een hoofdletter P!
• Als Trusted ICT Partner ligt onze focus altijd op zorgvuldig geselecteerde doelgroepen.
Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van standaard producten en diensten van
marktleiders.
• Met gespecialiseerde collega’s en innovatieve producten leveren we marktgerichte
toegevoegde waarde door middel van complementaire diensten en zelf ontwikkelde
producten.
• Vanuit gezamenlijke toegevoegde waarde creëren we met klanten, leveranciers en
medewerkers, langdurige en wederzijds betrokken partnerschappen.
• Met respect voor elkaar en onze omgeving werken we aan een prettige leef- en
werkomgeving, waar iedereen groeit en kan schitteren.

DWE ICT is onderdeel van de FutureProof Group, bestaande uit 11 zelfstandige ICT bedrijven, waarbinnen veel samenwerking en groei wordt gerealiseerd.

Verantwoordelijkheden
Als Accountmanager – Onderwijs ben je verantwoordelijk voor sterke klantrelaties en alle activiteiten om met bestaande klanten te groeien en nieuwe klanten te werven. Je gaat op een proactieve manier op zoek naar nieuwe potentiële klanten en creëert op die manier je eigen netwerk. Naast het telefonisch benaderen van de prospect, ga je langs bij (potentiële) klanten om hen te adviseren en stel je vervolgens een passend voorstel op. Je beschikt over een commerciële instelling, uitstekende communicatieve vaardigheden en je denkt graag in kansen. Daarnaast houd je als Accountmanager – Onderwijs bij wat de omzetverwachting en omzetontwikkeling is bij jouw accounts.

Ons aanbod
Werken bij DWE ICT betekent werken in een dynamische organisatie, waar geen dag hetzelfde is. Wij werken vanuit twee kantoren, in Eemnes en Heteren. Ook regelmatig vanuit huis werken behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor 40 uur per week, een goede work-life balance en een passend salaris (met bonusregeling) bij jouw opleiding en ervaring.
De ontwikkeling in de ICT staat nooit stil, daarom kijken we altijd met elkaar naar specialisatie- en/of opleidingswensen. Mocht je op zoek zijn naar een parttime arbeidsovereenkomst, dan is 32 uur ook bespreekbaar. Daarnaast hebben wij een mooi concurrerend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden!

Meer informatie?

Jessica Hop

HR Officer

Stuur een e-mail

Opleiding, ervaring en vaardigheden

Voor de functie van Accountmanager – Onderwijs heb je een afgeronde commerciële opleiding, HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
Hoewel we niet werken met strikte regio-verdelingen, zijn we op zoek naar een nieuwe collega die woonachtig is boven de rivieren, omdat het werkgebied met name ten noorden van de A1 (Amsterdam – Apeldoorn) zal liggen.

Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen, vaardigheden en kennis:

  • Verkopen van ICT projecten en diensten op het gebied van infrastructuur en netwerken
  • Kennis van Microsoft oplossingen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Communicatief vaardig
  • Gedegen kennis van ICT in het onderwijs
  • Sterk in relatiebeheer
  • Sterk in verkoop en verkoopplanning
  • Netwerken en presenteren
  • Kennis van voorkomende producten en diensten binnen DWE ICT. *

* Als Accountmanager volg je regelmatig sales trainingen van veel gebruikte technieken/producten binnen DWE ICT. Hierbij kun je denken aan Microsoft, Extreme, Fortinet, SentinelOne, etc.
Door middel van een opleidingsplan zullen we met elkaar een specialisatie en/of ontwikkeltraject bespreken.

OVER DWE ICT

Middelgroot bedrijf CA. 60 collega’s fijne, informele werksfeer ruimte voor ondernemerschap LEUKE COLLEGA’S personeelsuitjes zoals fietstrip naar Mont Ventoux en ski-weekend in Winterberg GEZELLIGE VRIJDAGMIDDAGBORRELS en nog veel meer!

SOLLICITEREN