WIJ ZOEKEN EEN

Accountmanager

 

  

40 uur
Fulltime Job
MBO/HBO en 5 jaar werkervaring
Eemnes en Heteren

 

Ben jij op zoek naar een mooie kans en uitdagende functie als Accountmanager?
In deze rol word jij bij DWE ICT een belangrijk onderdeel van ons Sales-team. Een dynamische functie, met veel verantwoordelijkheid, leuke contacten met klanten en collega’s en veel potentie voor de toekomst!

Voor onze locatie in Eemnes of Heteren zijn wij bij DWE ICT B.V. per direct op zoek naar een

Accountmanager (Fulltime, 40 uur)

Als Accountmanager binnen DWE ICT zorg je samen met je collega’s van het Sales- en Presalesteam voor alle acquisitieactiviteiten om klanten uit te bouwen en nieuwe klanten te werven.

De werkzaamheden van de Accountmanager zijn gericht op het beheren van de klantportefeuille van DWE ICT. In deze rol is het je verantwoordelijkheid om sterke relaties met je klanten op te bouwen en te onderhouden.
Je kent de bedrijfsdoelstellingen en de processen van de klant en weet deze te koppelen aan en te vertalen naar onze oplossingen en diensten. Je maakt de meerwaarde van DWE ICT overtuigend zichtbaar. Je vindt het vanzelfsprekend om business cases op te stellen, zowel voor de klant als intern. Je schakelt moeiteloos van directieniveau naar de interne operationele functies van de binnendienst en/of de Presales-Consultants.
Naast de acquisitieactiviteiten zorg je er ook voor dat onze dienstverlening wordt geëvalueerd, om ervoor te zorgen dat er waar nodig bijgestuurd kan worden en de klant blij is met onze dienstverlening.

Wat breng je mee?

Voor de functie van Accountmanager heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring nodig en een afgeronde opleiding commerciële opleiding (MBO of HBO)

  • Verkopen van ICT oplossingen zoals Microsoft 365, Dynamics 365 (inclusief Business Central) en Microsoft Power Platform.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Communicatief vaardig
  • Affiniteit met ICT
  • Sterk in relatiebeheer
  • Sterk in verkoop en verkoopplanning
  • Netwerken en presenteren
  • Kennis van voorkomende producten en diensten binnen DWE ICT. *

* Als Accountmanager volg je regelmatig sales trainingen van veel gebruikte technieken/producten binnen DWE ICT. Hierbij kun je denken aan Microsoft, Extreme, Fortinet, SentinelOne, etc.

Meer informatie?

Jessica Hop

HR Officer

Stuur een e-mail

Ons aanbod

Werken bij DWE ICT betekent werken in een dynamische organisatie, waar geen dag hetzelfde is. Wij werken vanuit twee kantoren, in Eemnes en Heteren. Ook regelmatig vanuit huis werken hoort tot de mogelijkheden. Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor 40 uur per week, een goede work-life balance en een passend salaris (met bonusregeling) bij jouw opleiding en ervaring. De ontwikkeling in de ICT staat nooit stil, daarom kijken we altijd met elkaar naar specialisatie en/of opleidingswensen. Mocht je op zoek zijn naar een parttime arbeidsovereenkomst, dan is 32 uur ook bespreekbaar. Daarnaast hebben wij een mooi concurrerend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Kom je solliciteren?

Kom je solliciteren?

Je kunt je CV met een korte motivatiebrief sturen naar onze HR Officer, Jessica Hop. (j.hop@dwe-ict.nl) Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande vacature? Neem gerust contact op! We zijn telefonisch bereikbaar via 035 – 5480110.

Middelgroot bedrijf CA. 60 collega’s fijne, informele werksfeer ruimte voor ondernemerschap LEUKE COLLEGA’S personeelsuitjes zoals fietstrip naar Mont Ventoux en ski-weekend in Winterberg GEZELLIGE VRIJDAGMIDDAGBORRELS en nog veel meer!

SOLLICITEREN