WIJ ZOEKEN EEN

Business Applications Consultant

 

 

Solliciteer direct Meer informatie

DWE ICT | Trusted ICT Partner
32 - 40 uur
Fulltime
HBO
Eemnes/Heteren

DWE ICT verzorgt al vele jaren op deskundige wijze het netwerk- en systeembeheer voor de verticals: Onderwijs, Midden- en Kleinbedrijf, Transport & Logistiek en Hospitality. We staan voor kwaliteit en kwaliteitsproducten op het gebied van hardware, software, security, wireless en cloudoplossingen. Daarbij leveren wij gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud en (remote) beheer van complete IT systemen en netwerken.

Per direct zijn wij op zoek naar een Microsoft Business Applications Consultant voor ons kantoor in Eemnes en/of Heteren.

Als Microsoft Business Applications Consultant help je klanten bij het vertalen van hun specifieke vraagstukken naar pasklare oplossingen binnen het Microsoft landschap. Als Microsoft partner vullen wij dat landschap in met vooral Dynamics365 en Business Central. In ons dagelijks werk houden wij ons vooral bezig met de ‘wat’- en ‘waarom’-vraag van de klant. Eén van jouw belangrijkste werkzaamheden is het vastleggen van eisen en wensen ten behoeve van het verbeteren van een of meerdere klantprocessen. En met je ervaring en je communicatieve vaardigheden ben je in staat de klant te helpen bij het nemen van besluiten over de juiste inrichting van de software

Meer informatie?
person_cta_image

Jessica Hop
HR Manager

Neem contact op

Verantwoordelijkheden

Als Microsoft Business Applications Consultant ben je een echte teamspeler. Tegelijkertijd krijg je veel vrijheid om je eigen oplossingen en ideeën toe te passen bij de ICT vraagstukken van onze klanten. In het team werk je in de rol als presales consultant intensief samen met de Accountmanager(s) in het ontwikkelen van opportunity’s en projecten bij bestaande en nieuwe accounts. Wij zijn van het actief kennis delen met collega’s tijdens meetings en werkoverleg. Tenslotte levert de consultant ideeën en bijdragen aan de algemene ontwikkeling van de afdeling. De werkzaamheden van de consultant lopen uiteen van functionele analyse tot het inrichten van ICT oplossingen bij klanten:

Informatie analist

 • Opstellen van functionele specificaties en deze vertalen naar het functioneel ontwerp
 • Zorgdragen voor goede testcriteria en deze tests uitvoeren

Cloud software consultancy

 • Het zowel zelfstandig als in teamverband uitvoeren van opdrachten op het gebied van cloud software.
 • Adviseren van klanten over inzet van cloud software
 • Analyseren van knelpunten op het gebied van cloud software en bedrijfsprocessen
 • Haalbaarheidsanalyses
 • Gebruikerstrainingen

Werkgroepen leiden

 • Definiëren van een projectopdracht
 • Aansturen van leden in een werkgroep,
 • Zorgen voor alle communicatie met de werkgroep, projectmanagement en de klant

Pre-sales activiteiten

 • Samen met de AM ontwikkelen van leads en opportunities in het ‘Pursuit team’, door het verzorgen van demo’s, analyseren en vormgeven van informatie wensen en bijdragen leveren aan offertes.
 • Het verzorgen van events.
 • Het bijdragen aan product matige ontwikkeling van onze cloud software dienstverlening.

Profiel

Voor de functie van Microsoft Business Applications Consultant heb je minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding in bijvoorbeeld Business IT-Management, Informatica of Bedrijfskunde. Of je hebt daarnaast  vergelijkbaar werk- en denkniveau met 3 jaar relevante werkervaring. Verder zijn we op zoek naar iemand met:

 • Affiniteit met producenten Microsoft Office365 Platform;
 • Drive om te innoveren, je nieuwe ontwikkelingen eigen te maken en te vertalen naar de beste oplossingen voor onze klant;
 • Je bent bereidt om te reizen naar onze klanten;
 • Basiskennis van alle voorkomende producten binnen DWE ICT;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift.

Opleidingsmogelijkheden

De ontwikkelingen in de ICT staan nooit stil, daarom kijken wij altijd met elkaar naar specialisme- en/of opleidingswensen. Als Microsoft Business Dynamics Consultant wordt er verwacht dat je jezelf continue blijft door ontwikkelen. Hierbij is het behalen van certificeringen van belang.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij DWE ICT betekent werken in een dynamische organisatie, waar geen dag hetzelfde is. Wij werken vanuit twee kantoren, in Eemnes en Heteren. Ook regelmatig thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij uiteraard een passend salaris, afhankelijk van ervaring, opleiding en ambities. Daarnaast maakt de ATV-regeling, pensioenregeling, laptop, smartphone en bonusregeling onderdeel uit van jouw arbeidsvoorwaardenpakket.

Wordt jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV met motivatiebrief op! Heb je vragen na aanleiding van het bovenstaande of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op via 035-5480110.

Solliciteren

Meer vacatures

Bekijk onze andere uitdagingen

vacancy-image

Junior Microsoft Dynamics Consultant

Vacature Servicedesk Medewerker op locatie

Control & Support Center Medewerker op locatie

Vacature Servicedesk Medewerker

Control & Support Center Medewerker

vacancy-image

Junior Microsoft Dynamics Consultant

Vacature Servicedesk Medewerker op locatie

Control & Support Center Medewerker op locatie

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaringSitemap