WIJ ZOEKEN EEN

HR Officer

 

 

Solliciteer direct Meer informatie

DWE ICT | Trusted ICT Partner
24 uur
Parttime
HBO
Eemnes/Heteren

Ben je op zoek naar een mooie kans en een afwisselende functie als HR Officer? In deze functie kun je echt het verschil gaan maken voor onze collega’s, omdat jij je gaat richten op drie specifieke taakgebieden. Jij wordt namelijk verantwoordelijk voor ons recruitmentproces maar minstens zo belangrijk zijn jouw verantwoordelijkheden in ons uitgebreide onboardingproces én ook de stap daarna, de persoonlijke ontwikkeling van collega’s, wordt helemaal jouw vakgebied! Je krijgt te maken met collega’s uit alle verschillende afdelingen van onze groeiende organisatie. Kortom, een mooie dynamische positie in ons bedrijf!

Omschrijving van de werkzaamheden

Voor deze functie is DWE ICT op zoek naar een collega die graag de handen uit de mouwen steekt. In de rol van HR Officer ga je aan de slag met het verder ontwikkelen van dat wat er al is op het gebied van werving, onboarding en ontwikkeling van collega’s.

Omdat jij onze organisatie en onze collega’s goed kent, kun je op zoek naar de perfecte match voor verschillende vacatures. Door jouw betrokkenheid en organisatorische vermogen, zorg je voor een goede opvolging in het werving- en selectieproces, voor de optimale beleving van de kandidaat. DWE ICT is onderdeel van de Futureproof Group. Je zult ook samenwerken met de Recruitment Manager, die werkzaam is binnen de Futureproof Group.

Nadat je de ideale kandidaat gevonden hebt voor een van onze vacatures, begeleid je hem of haar tijdens de uitgebreide onboardingsperiode. Jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is voordat de eerste werkdag aanbreekt, maar ook in de periode daarna ben je er voor je nieuwe collega’s. We hebben een uitgebreide onboardingsprocedure, maar willen die steeds verder verbeteren en professionaliseren.

In een kennisintensief bedrijf als DWE ICT houdt opleiding en ontwikkeling niet op na de onboarding. Sterker nog, dan begint het pas! Voor elke collega gaan we aan de slag met een ontwikkelingsplan. Uiteraard heb je hierin veel afstemming met de managers van de verschillende afdelingen. Maar als specialist van ontwikkeling kun jij adviseren over verschillende routes, (technische) opleidingen, opleidingsorganisaties, etc.

Meer informatie?
person_cta_image

Jessica Hop
HR Manager

Neem contact op

Waar ga je werken?

DWE ICT is een middelgroot bedrijf met ongeveer 75 collega’s en een informele, fijne werksfeer. Werknemers hebben het onder andere naar hun zin vanwege het ondernemerschap dat iedereen op zijn eigen manier kan laten zien en het goede totaalpakket aan arbeidsvoorwaarden dat daarbij komt kijken. En natuurlijk de leuke collega’s. Niet alleen op kantoor is het prettig samenwerken en veel samen lachen, maar ook buiten werktijden om wordt er veel met elkaar gedaan. Van een fietstrip naar de Mont Ventoux en een weekend skiën in Winterberg, tot een gezellig drankje op de vrijdagmiddag.

Ons bedrijf handelt aan de hand van de onderstaande visie en missie:

Visi: We zijn de Trusted ICT Partner van al onze klanten.

 • Wij bouwen langdurige en sterke klantrelaties door altijd de best passende ICT oplossing te adviseren, creëren en ondersteunen.
 • Dit doen we op basis van standaard producten en diensten van marktleiders in combinatie met onze toegevoegde waarde: diepgaande technische kennis, eigen complementaire diensten en relevante (zelf ontwikkelde) software producten.

Missie: ICT Partner met een hoofdletter P!

 • Als Trusted ICT Partner ligt onze focus altijd op zorgvuldig geselecteerde doelgroepen. Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van standaard producten en diensten van marktleiders.
 • Met gespecialiseerde collega’s en innovatieve producten leveren we marktgerichte toegevoegde waarde door middel van complementaire diensten en zelf ontwikkelde producten.
 • Vanuit gezamenlijke toegevoegde waarde creëren we met klanten, leveranciers en medewerkers, langdurige en wederzijds betrokken partnerschappen.
 • Met respect voor elkaar en onze omgeving werken we aan een prettige leef- en werkomgeving, waar iedereen groeit en kan schitteren.

Opleiding, ervaring en vaardigheden

Voor de functie HR Officer ben je minimaal HBO geschoold en heb je een aantal jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld in HR of Recruitment. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen, vaardigheden en kennis:

 • Je hebt ervaring met het werken in de LinkedIn Recruiterseat
 • Werkervaring in / voor de IT branche is een pré
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent proactief en initiatiefrijk
 • Regelen en organiseren is jou op het lijf geschreven
 • Je vindt het leuk om verder te bouwen aan de HR afdeling
 • Je hebt kennis van Microsoft Office

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij DWE ICT betekent werken in een dynamische organisatie, waar geen dag hetzelfde is. Wij werken vanuit twee kantoren, in Eemnes en Heteren. Ook regelmatig thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij uiteraard een passend salaris, afhankelijk van ervaring, opleiding en ambities. Daarnaast maakt de ATV-regeling, pensioenregeling, laptop, smartphone en bonusregeling onderdeel uit van jouw arbeidsvoorwaardenpakket.

Wordt jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV met motivatiebrief op! Heb je vragen na aanleiding van het bovenstaande of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op via 035-5480110.

Solliciteren

Meer vacatures

Bekijk onze andere uitdagingen

vacancy-image

Junior Microsoft Dynamics Consultant

Vacature Servicedesk Medewerker op locatie

Control & Support Center Medewerker op locatie

Vacature Servicedesk Medewerker

Control & Support Center Medewerker

vacancy-image

Junior Microsoft Dynamics Consultant

Vacature Servicedesk Medewerker op locatie

Control & Support Center Medewerker op locatie

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaringSitemap