WIJ ZOEKEN EEN

ICT Adviseur Binnendienst

 

 

Solliciteer direct Meer informatie

DWE ICT | Trusted ICT Partner
40 uur
Fulltime
MBO
Eemnes/Heteren

DWE ICT verzorgt al vele jaren op deskundige wijze het netwerk- en systeembeheer voor de verticals: Onderwijs, Midden- en Kleinbedrijf, Transport & Logistiek en Hospitality. We staan voor kwaliteit en kwaliteitsproducten op het gebied van hardware, software, security, wireless en cloudoplossingen. Daarbij leveren wij gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud en (remote) beheer van complete IT systemen en netwerken.

Per direct zijn wij op zoek naar een ICT Adviseur Binnendienst voor onze locatie Eemnes en/of Heteren.

Als ICT Adviseur Binnendienst bij DWE ICT ben je een creatieve, ambitieuze en betrouwbare partner voor onze klanten en leveranciers. Door je commerciële drive en inlevingsvermogen weet je bestaande klanten aan je te binden en bied je uitstekende ondersteuning aan de Accountmanager(s). Daarnaast ben je op de hoogte van de marktontwikkelingen, zie je kansen en verzilver je deze. Uiteraard houd je bij of de resultaten overeenkomen met de gestelde doelen.

Verantwoordelijkheden

Als ICT Adviseur Binnendienst ben je het belangrijkste aanspreekpunt voor de Accountmanager(s) die jij ondersteunt. Je zorgt voor het tijdig en juist opmaken van offertes, dat de juiste hardware wordt geadviseerd aan de klant en dat zaken op elkaar afgestemd zijn. Ook het passend maken van offertes valt binnen jouw takkenpakket. Om een offerte passend te kunnen maken heb je veelvuldig contact met de leveranciers.

Naast het voorbereidende werk voor de Accountmanager(s) heb je ook direct contact met klanten, die jouw advies nodig hebben. De klanten benaderen jou rechtstreeks, voor bijvoorbeeld kleinere dagelijkse offertes, omdat jij met hen een goede relatie hebt opgebouwd en deze ook weet te onderhouden.

Meer informatie?
person_cta_image

Jessica Hop
HR Manager

Neem contact op

Profiel

Voor de functie van ICT Adviseur Binnendienst heb je minimaal een afgeronde MBO opleiding in een commerciële of technische richting en heb je ongeveer 3 jaar relevante werkervaring. Als ICT Adviseur Binnendienst werk je zowel zelfstandig als in teamverband.

Belangrijke persoonskenmerken:

 • Je hebt affiniteit met ICT;
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Je beschikt over een commerciële instelling;
 • Je bent enthousiast en denkt in mogelijkheden;
 • Je hebt een positieve instelling en een hands-on mentaliteit, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen;
 • Je beschikt over een ondernemend karakter met ambitie;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Opleidingsmogelijkheden

De ontwikkelingen in de ICT staan nooit stil, daarom kijken wij altijd met elkaar naar specialisme- en/of opleidingswensen. Binnen de functie als ICT Adviseur – Binnendienst kun je jezelf specialiseren op specifieke producten of product groepen. Je kunt hierbij denken aan de volgende trainingen:

 • Commerciële training Microsoft product portfolio;
 • Commerciële training HP (laptops, desktops en printers);
 • Commerciële training Fortinet;
 • Commerciële training Extreme Networks;
 • Commerciële training HPE (server, storage en networking);
 • Commerciële training VMware product portfolio.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij DWE ICT betekent werken in een dynamische organisatie, waar geen dag hetzelfde is. Wij werken vanuit twee kantoren, in Eemnes en Heteren. Ook regelmatig thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij uiteraard een passend salaris, afhankelijk van ervaring, opleiding en ambities. Daarnaast maakt de ATV-regeling, pensioenregeling, laptop, smartphone en bonusregeling onderdeel uit van jouw arbeidsvoorwaardenpakket.

Wordt jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV met motivatiebrief op! Heb je vragen na aanleiding van het bovenstaande of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op via 035-5480110.

Solliciteren

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaringSitemap