WIJ ZOEKEN EEN

ICT Infrastructuur Specialist

 

  

40 uur
Fulltime Job
MBO ICT niveau 4
Eemnes en Heteren

 

DWE ICT verzorgt sinds vele jaren, met een gemotiveerd team van zo’n 60 collega’s, vanuit Eemnes en Heteren op deskundige wijze het netwerk- en systeembeheer voor het Midden- en Kleinbedrijf, Transport & Logistiek en Onderwijs. Professioneel, snel, flexibel en voor een betaalbare prijs.

DWE ICT staat voor kwaliteit en kwaliteitsproducten op het gebied van hardware, software, security, wireless en cloudoplossingen.  Daarbij leveren we gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud,(remote) beheer van complete IT systemen en netwerken.

Voor onze locatie in Eemnes of Heteren zijn wij bij DWE ICT B.V. per direct op zoek naar een

ICT Infrastructuur Specialist (Fulltime, 40 uur)
De functie van ICT Infrastructuur Specialist heeft als doel binnen het Servicedesk team van DWE ICT dé specialist te zijn voor alle ICT Infrastructuur producten en diensten, waaronder firewalls, WiFi en switching. Als ICT Infrastructuur Specialist ben je onderdeel van diverse klantteams, interne product- en dienstenteams.

Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
In de functie van ICT Infrastructuur Specialist wordt er van je verwacht dat je jezelf continu doorontwikkeld. Je komt in aanmerking voor advanced producttrainingen, met certificering, voor onder andere:
– Fortinet (NSE4 en hoger);
– Extreme Certification Program;
– Wi-Fi Career Certifications;
– Relevante Microsoft certificeringen.

Arbeidsvoorwaarden
Uiteraard bieden we een passend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast maken een ATV – regeling, pensioenregeling, leaseauto, laptop, smartphone en bonusregeling onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar Jessica Hop, HR Officer (j.hop@dwe-ict.nl). Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande vacature of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Richard van de Wakker, ServiceDesk Manager. Hij is bereikbaar via 035-5480110.

Meer informatie?

Jessica Hop

HR Officer

Stuur een e-mail

Wat breng je mee?

Voor de functie van ICT Infrastructuur Specialist heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring nodig en een afgeronde opleiding MBO ICT niveau 4. (of vergelijkbaar werk- en denkniveau)

 • Zeer uitgebreide kennis van TCP/IP en het OSI model
 • Uitgebreide kennis van de ICT infrastructuur producten
 • Fortinet NSE4 of vergelijkbare Firewall certificering is een pré
 • Certified Wireless Specialist en/of Certified Wireless Technician is een pré
 • Basiskennis Microsoft serverproducten
 • Ervaring in het schrijven van Powershell scripts
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • In bezit van rijbewijs B

Persoonlijke eigenschappen:

 

 • Je werkt gestructureerd en bent oplossingsgericht
 • Je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband
 • Je kunt hoofd – en bijzaken goed van elkaar onderscheiden
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

OVER DWE ICT

Middelgroot bedrijf CA. 60 collega’s fijne, informele werksfeer ruimte voor ondernemerschap LEUKE COLLEGA’S personeelsuitjes zoals fietstrip naar Mont Ventoux en ski-weekend in Winterberg GEZELLIGE VRIJDAGMIDDAGBORRELS en nog veel meer!

SOLLICITEREN