WIJ ZOEKEN EEN

ICT Infrastructuur Specialist

 

  

40 uur
Fulltime Job
MBO ICT niveau 4
Eemnes en Heteren

 

DWE ICT verzorgt sinds vele jaren, met een gemotiveerd team van zo’n 70 collega’s, vanuit Eemnes en Heteren op deskundige wijze het netwerk- en systeembeheer voor het Onderwijs , Midden- en Kleinbedrijf, Transport & Logistiek en Hospitality. Professioneel, snel, flexibel en voor een betaalbare prijs.
DWE ICT staat voor kwaliteit en kwaliteitsproducten op het gebied van hardware, software, security, wireless en cloudoplossingen. Daarbij leveren we gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud, (remote) beheer van complete IT systemen en netwerken.
Voor onze locatie in Eemnes of Heteren zijn wij bij per direct op zoek naar een

Specialist  ICT Infrastructuur (Fulltime, 40 uur)
De functie van Specialist ICT Infrastructuur heeft als doel binnen het Servicedesk team van DWE ICT de specialist te zijn voor alle ICT Infrastructuur producten en diensten, waaronder firewalls, WiFi en switching. Als Specialist ICT Infrastructuur ben je onderdeel van het Servicedesk team maar in voorkomende gevallen lid van de diverse projectteams.

Wat ga je doen:
Als Specialist ICT Infrastructuur houd je je voornamelijk bezig met technisch uitdagende werkzaamheden voor onze klanten.:

– Troubleshooten (complexe) netwerkstoringen;
– Ondersteuning aanpassingen en vragen aan de ICT infrastructuur;
– In voorkomende gevallen ondersteunen en uitvoeren van ICT infrastructuur projecten;
– Uitvoering/coördinatie van de FaaS* werkzaamheden;
– Uitvoering/coördinatie van de WaaS** werkzaamheden;
– Vraagbaak op gebied van ICT infrastructuur voor de technische collega’s binnen DWE ICT of in voorkomende gevallen de externe ICT afdeling van onze klanten

* Firewall as a Service
** Wifi as a Service

De werkzaamheden vinden voornamelijk vanuit één van onze kantoren plaats, maar kan in voorkomende gevallen in projectvorm of bij calamiteiten ook op locatie van de klant zijn.

Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
In de functie van Specialist ICT Infrastructuur wordt er van je verwacht dat je jezelf continu door ontwikkeld. Je komt in aanmerking voor geavanceerde producttrainingen met certificering voor onder andere:

– Fortinet (NSE4 en hoger);
– Extreme Certification Program;
– Wi-Fi Career Certifications;
– Relevante Microsoft certificeringen.

Arbeidsvoorwaarden
Uiteraard bieden we een passend salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast maken een ATV – regeling, pensioenregeling, leaseauto, laptop, smartphone en bonusregeling onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden.
Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV met een motivatiebrief naar Jessica Hop, HR Officer (j.hop@dwe-ict.nl). Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande vacature of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Richard van de Wakker, Manager Servicedesk. Hij is bereikbaar via 035-5480110.
Wat breng jij mee?

Voor de functie van Specialist ICT Infrastructuur heb je minimaal 10 jaar relevante werkervaring nodig, een afgeronde HBO ICT opleiding en/of vergelijkbaar denkniveau.

Meer informatie?

Jessica Hop

HR Officer

Stuur een e-mail

Wat breng je mee?

Voor de functie van ICT Infrastructuur Specialist heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring nodig en een afgeronde opleiding MBO ICT niveau 4. (of vergelijkbaar werk- en denkniveau)

 • Zeer uitgebreide kennis van de ICT infrastructuur producten (Firewalls, Switches etc..);
 • Kennis Microsoft serverproducten;
 • Fortinet NSE4 of vergelijkbare Firewall certificering is een pré;
 • Certified Wireless Specialist en/of Certified Wireless Technician is een pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • In bezit van rijbewijs B

Persoonlijke eigenschappen:

 

 • Je werkt gestructureerd en bent oplossingsgericht
 • Je hebt een positieve instelling en een hands-on mentaliteit;
 • Je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband
 • Je kunt hoofd – en bijzaken goed van elkaar onderscheiden
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

OVER DWE ICT

Middelgroot bedrijf CA. 60 collega’s fijne, informele werksfeer ruimte voor ondernemerschap LEUKE COLLEGA’S personeelsuitjes zoals fietstrip naar Mont Ventoux en ski-weekend in Winterberg GEZELLIGE VRIJDAGMIDDAGBORRELS en nog veel meer!

SOLLICITEREN