WIJ ZOEKEN EEN

Junior Microsoft Dynamics Consultant

 

 

Solliciteer direct Meer informatie

DWE ICT | Trusted ICT Partner
32 - 40 uur
Fulltime
HBO
Eemnes/Heteren

DWE ICT verzorgt al vele jaren op deskundige wijze het netwerk- en systeembeheer voor de verticals: Onderwijs, Midden- en Kleinbedrijf, Transport & Logistiek en Hospitality. We staan voor kwaliteit en kwaliteitsproducten op het gebied van hardware, software, security, wireless en cloudoplossingen. Daarbij leveren wij gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud en (remote) beheer van complete IT systemen en netwerken.

Per direct zijn wij op zoek naar een Junior Microsoft Dynamics Consultant voor ons kantoor in Eemnes en/of Heteren.

Als Junior Microsoft Dynamics Consultant ben je onderdeel van het Business Applications Team van DWE ICT. Onze consultants maken oplossingen op het gebied van Sales, , CRM, Projectplanning (met Microsoft Dynamics365) en ERP-oplossingen op het gebied van Finance, Warehousing en Logistiek (met Microsoft Business Central).

We integreren systemen met PowerAutomate en maken dashboards met PowerBI. Waar het kan, maken we solution accelerators: kant-en-klare oplossingen die we alleen nog maar hoeven te installeren bij de klant. Voorbeelden hiervan zijn onze Servicedesk app en de Sales Accelerator.

Meer informatie?
person_cta_image

Jessica Hop
HR Manager

Neem contact op

Verantwoordelijkheden

Voor jou als Junior Microsoft Dynamics Consultant ligt de nadruk op implementeren van deze oplossingen. Je doet dit samen met klanten en meestal op locatie met de klant. Elke consultant, dus ook de junior, zorgt voor het beheer van enkele opgeleverde projecten.Onze klantenkring is heel breed: Dynamics365 wordt in het hele MKB gebruikt en steeds meer binnen het onderwijs.

Het is dus jouw verantwoordelijkheid om de best passende Dynamics oplossing bij onze klanten neer te zetten. Je doet dit samen met collega’s uit het team. Jouw ontwikkeling is hierbij erg belangrijk voor ons. We helpen je graag groeien. De verantwoordelijkheden die bij jou terecht gaan komen zijn afhankelijk van je eerdere werkervaringen, interesses en ambities voor de toekomst.

 • Op locatie een workshop verzorgen om scherp te krijgen war de klant precies nodig heeft en vervolgens vast te leggen in ontwerpdocumenten;
 • Opgeleverde software testen en uitrollen bij de klant door onder andere gebruikerstrainingen te verzorgen;
 • De impact beoordelen van een nieuwe versie van de Dynamics software;
 • Alle soorten klantvragen oplossen, vanuit kantoor of bij de klant;
 • Een persoonlijke ontwikkeltraining volgen.

Profiel

Voor de functie van Junior Microsoft Dynamics Consultant heb je een passende, afgeronde HBO of WO diploma, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand met;

 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je hebt interesse in bedrijfskundige processen;
 • Je bent leergierig;
 • Je bent flexibel;
 • Je hebt doorzettingsvermogen;
 • Je hebt een positieve instelling;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Opleidingsmogelijkheden

De ontwikkelingen in de ICT staan nooit stil, daarom kijken wij altijd met elkaar naar specialisme- en/of opleidingswensen. Als Microsoft Business Dynamics Consultant wordt er verwacht dat je jezelf continue blijft door ontwikkelen. Hierbij is het behalen van certificeringen van belang.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij DWE ICT betekent werken in een dynamische organisatie, waar geen dag hetzelfde is. Wij werken vanuit twee kantoren, in Eemnes en Heteren. Ook regelmatig thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij uiteraard een passend salaris, afhankelijk van ervaring, opleiding en ambities. Daarnaast maakt de ATV-regeling, pensioenregeling, laptop, smartphone en bonusregeling onderdeel uit van jouw arbeidsvoorwaardenpakket.

Wordt jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV met motivatiebrief op! Heb je vragen na aanleiding van het bovenstaande of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op via 035-5480110.

Solliciteren

Meer vacatures

Bekijk onze andere uitdagingen

vacancy-image

Junior Microsoft Dynamics Consultant

Vacature Servicedesk Medewerker op locatie

Control & Support Center Medewerker op locatie

Vacature Servicedesk Medewerker

Control & Support Center Medewerker

vacancy-image

Junior Microsoft Dynamics Consultant

Vacature Servicedesk Medewerker op locatie

Control & Support Center Medewerker op locatie

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaringSitemap