STAAT JOUW VACATURE ER NIET TUSSEN?

Open sollicitatie

 

 

 

Solliciteer direct Meer informatie

DWE ICT | Trusted ICT Partner
Flexible
Flexibel
MBO / HBO
Eemnes/Heteren

DWE ICT verzorgt al vele jaren op deskundige wijze het netwerk- en systeembeheer voor de verticals: Onderwijs, Midden- en Kleinbedrijf, Transport & Logistiek en Hospitality. We staan voor kwaliteit en kwaliteitsproducten op het gebied van hardware, software, security, wireless en cloudoplossingen. Daarbij leveren wij gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud en (remote) beheer van complete IT systemen en netwerken.

Bij DWE ICT  zijn we altijd opzoek naar nieuwe collega’s. Kan je tussen de openstaande vacatures niet vinden wat je zoekt. Niet getreurd, we willen nog steeds heel graag met je in contact komen. Dus twijfel niet, stuur je CV en we gaan ermee aan de slag. Je mag ook direct telefonisch contact met ons opnemen via: 035-5480110.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij DWE ICT betekent werken in een dynamische organisatie, waar geen dag hetzelfde is. Wij werken vanuit twee kantoren, in Eemnes en Heteren. Ook regelmatig thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij uiteraard een passend salaris, afhankelijk van ervaring, opleiding en ambities. Daarnaast maakt de ATV-regeling, pensioenregeling, laptop, smartphone en bonusregeling onderdeel uit van jouw arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie?
person_cta_image

Jessica Hop
HR Manager

Neem contact op

Solliciteren

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaringSitemap