WIJ ZOEKEN

Stagiairs

 

 

 

Solliciteer direct Meer informatie

DWE ICT | Trusted ICT Partner
40 uur
Stage
MBO/HBO
Eemnes en/of Heteren

DWE ICT verzorgt al vele jaren op deskundige wijze het netwerk- en systeembeheer voor de verticals: Onderwijs, Midden- en Kleinbedrijf, Transport & Logistiek en Hospitality. We staan voor kwaliteit en kwaliteitsproducten op het gebied van hardware, software, security, wireless en cloudoplossingen. Professioneel, snel, flexibel en voor een betaalbare prijs. Daarbij leveren wij gespecialiseerde kennis op het gebied van ontwerp, implementatie, onderhoud en (remote) beheer van complete IT systemen en netwerken.

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die bij DWE ICT meer ervaring wil en zal gaan opdoen. Wat je op je opleiding geleerd hebt, kan je direct in de praktijk toepassen!

Bij DWE ICT ervaar je hoe het is om bij een ICT-onderneming te werken. Dit is mogelijk op veel verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het Control & Support Center, bij Verkoop & Marketing, HR of bij één van de andere afdelingen binnen DWE ICT.

SBB

DWE ICT is een erkend SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) opleider. SBB erkent en begeleid de leerbedrijven waar studenten terecht kunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Zij maken afspraken over wat de student moet weten en kunnen om een diploma te behalen of een mbo-certificaat voor leven lang ontwikkelen.

Staat jouw stagevacature er niet tussen maar wil je toch graag stage komen lopen bij DWE ICT? Stuur dan een open sollicitatie met cv en motivatie. Je bent van harte welkom!

Meer informatie?
person_cta_image

Jessica Hop
HR Manager

Neem contact op

Solliciteren

Meer vacatures

Bekijk onze andere uitdagingen

vacancy-image

Junior Microsoft Dynamics Consultant

Vacature Servicedesk Medewerker

Control & Support Center Medewerker

vacancy-image

Junior Microsoft Dynamics Consultant

Vacature Servicedesk Medewerker

Control & Support Center Medewerker

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaringSitemap