WIJ ZOEKEN EEN

STAGIAIR
SERVICEDESK

 

  

40 uur
Stageplek
MBO 4
Eemnes en Heteren

DWE ICT is op zoek naar een enthousiaste stagiair!
DWE ICT BV is ontstaan in 2013 uit een fusie tussen ExpectiT en De Wal ict. Wij bedienen de markten MKB, Transport en Logistiek, Hospitality en onderwijs (po en vo) en zijn dé Trusted ICT Partner. Met professionele, slimme en eigentijdse ICT-oplossingen en een eigen ICT servicedesk bieden wij de middelen die ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf vaak niet hebben maar waar ze niet meer zonder kunnen. Ook in het onderwijs is ICT niet meer weg te denken. DWE ICT zorgt ervoor dat scholen maximaal gebruik kunnen maken van ICT, zodat zij modern onderwijs kunnen bieden. Dit doen wij met formele partnerships met grote, degelijk en gerenommeerde leveranciers die vaak al jarenlang met ons samenwerken. Denk hierbij aan Microsoft, KPN, Aerohive en HP.

Wat ga je doen?
Wij zoeken een enthousiaste stagiair die bij ons meer ervaring gaat opdoen op ICT gebied. Je kan wat je hebt geleerd tijdens je opleiding direct in de praktijk toepassen! Je wordt onderdeel van de Servicedesk en gaat daar ondersteunen bij alle werkzaamheden die voorkomen. Dit betekent onder andere dat je gebruikers gaat helpen in de dagelijkse ondersteuning. Daarnaast zorg je voor registrering, monitoring en voorinstallaties van werkplekken. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je goed begeleid wordt.

Naar wie zijn wij op zoek?
Een leergierige MBO 4 student, die studeert in de richting van ICT. Jij houdt van alles wat met ICT te maken heeft! Je weet van aanpakken en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Solliciteren?
Word jij onze nieuwe stagiair?  Stuur dan je CV met een korte motivatiebrief naar Jessica Hop,
HR Officer (j.hop@dwe-ict.nl). Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met Richard van de Wakker, hij is bereikbaar via telefoonnummer 035-5480110.

Meer informatie?

Jessica Hop

HR Officer

Stuur een e-mail

Wat hebben wij je te bieden?

  • Wij bieden jou de kans om tijdens een stage ervaring op te doen bij een snel groeiende ICT organisatie.
  • Je werkzaamheden zijn afwisselend, het geleerde kan je gelijk in de praktijk brengen.
  • Uiteraard kun je rekenen op een uitstekende stagebegeleiding en ontvang je een stagevergoeding en eventueel reiskostenvergoeding.

OVER DWE ICT

Middelgroot bedrijf CA. 60 collega’s fijne, informele werksfeer ruimte voor ondernemerschap LEUKE COLLEGA’S personeelsuitjes zoals fietstrip naar Mont Ventoux en ski-weekend in Winterberg GEZELLIGE VRIJDAGMIDDAGBORRELS en nog veel meer!

SOLLICITEREN