St van den Brink

DWE ICT | Trusted ICT Partner
Home
Klantcases
St van den Brink

‘ZONDER DWE ICT ZOUDEN WE CONSTANT ACHTER DE FEITEN AANLOPEN’ – St van den Brink

“De ontwikkelingen op ICT-gebied gaan ongelooflijk snel. Wat vandaag nieuw is, is morgen alweer achterhaald. Wij zijn heel goed in transport, maar ICT is niet onze specialiteit. Het is voor ons niet haalbaar om alle ICT expertise in huis te halen en deze constant up to date te houden”, stelt Gerrit Jan Mulder, directeur van logistiek dienstverlener St van den Brink. “Zonder DWE ICT zouden we dus constant achter de feiten aanlopen.”

Met 800 man, dertien standplaatsen in Nederland en bijna 500 trekkende eenheden kan St van den Brink tot één van de grootste transportbedrijven van Nederland gerekend worden. Het bedrijf heeft alle hardware en het beheer van de ICT sinds 2008 uitbesteed bij DWE ICT.“ ICT is van vitaal belang voor het goed functioneren van ons bedrijf. Wij willen bijvoorbeeld onze klanten dag en nacht op de hoogte kunnen houden van leveringen. Als er een storing is, moeten we zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Een goed bereikbare storingsdienst is voor ons dus cruciaal.”

 

Met DWE ICT hebben wij een ICT-partner die goed met ons meedenkt. Over clouddiensten bijvoorbeeld. Zo is de hardware van ons hoofdkantoor in Ermelo op advies van DWE ICT overgegaan naar servers in het BIT datacenter in Ede.

Martin van den Brink – St van den Brink

 

‘Zijn financieel manager, Martin van den Brink is het hier helemaal mee eens. “Wij zijn zeer alert op mogelijke risico’s in onze bedrijfsprocessen, want stilstand is voor ons geen optie. Met DWE ICT hebben wij een ICT-partner die goed met ons meedenkt. Over clouddiensten bijvoorbeeld. Zo is de hardware van ons hoofdkantoor in Ermelo op advies van DWE ICT overgegaan naar servers in het BIT datacenter in Ede. Dat is wel zo safe.

We kunnen nu bovendien heel gemakkelijk vanaf verschillende locaties of vanaf huis met onze bedrijfssystemen werken. Daarnaast nemen wij drie keer per maand een vast aantal uren af voor het onderhoud van onze apparatuur, de installatie van updates en aanpassingen aan onze bedrijfssystemen. Nieuwe hardware nodig? Deze wordt besteld en geïnstalleerd door de kordate ICT’ers van DWE ICT, dat alle expertise in huis heeft. Kortom, DWE ICT levert een totaaloplossing.’

person_cta_image

Ron Groen
Algemeen Directeur

Neem contact op

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen?

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenCookieverklaringSitemap