Over DWE

Bij DWE ICT geloven we in duurzame relaties. Daarom adviseren, creëren en ondersteunen wij altijd de best passende ICT-oplossingen. Hoe we dat doen? Onze specialisten staan naast je, kennen je branche en jouw organisatie. Zo passen we onze diepgaande kennis zorgvuldig toe op jouw vraagstuk.

Met topproducten van marktleiders en zelfontwikkelde diensten realiseren we de meest dynamische oplossing voor iedere situatie. We staan garant voor beveiliging van informatie én kwaliteit met onze ISO-certificeringen. En last, but not least delen we onze kennis via onze DWE Academie, zodat je onze oplossingen optimaal kunt gebruiken. Zo bouwen we met onze partners aan een sterke en langdurige relatie. Daarom zijn wij TRUSTED ICT PARTNER.

 

TRUSTED
ICT PARTNER

Wij staan voor
Duurzame relaties

Vertrouwen is essentieel in een langdurige, sterke relatie. Daarom geven wij vertrouwen aan onze mensen, klanten en aan onze partners. Wij geloven namelijk dat we samen, vanuit verantwoordelijkheid en betrokkenheid, de beste resultaten boeken. Dat is ook de reden waarom wij nooit voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. We werken namelijk samen met als doel het beste voor alle partijen.

We zijn eerlijk over de mogelijkheden en communiceren open. Ook als iets anders loopt dan voorzien nemen we onze verantwoordelijkheid. En met de tijd groeit altijd het vertrouwen, door ons karakter en het bewijs dat we leveren in de vorm van goede resultaten. Zo bouwen wij aan duurzame relaties.

Wij beschikken over
Diepgaande kennis

Kennis kent voor ons drie gedaanten: kennis van techniek, branche-specifiek en de processen van onze klanten. Die drie verschillende kennislagen samen noemen wij diepgaande kennis. En voor iedere klant brengen wij die elementen samen, tot een krachtig geheel in dienst van optimale resultaten. Kennis is voor DWE ICT zo belangrijk, dat we een Academie oprichtten. Daar delen we kennis en ervaringen met elkaar én geven les aan onze klanten. Zo lopen we samen voorop. Want in een wereld die zo snel verandert, zien wij kennis als onderscheidende factor.

Wij garanderen een
Dynamische oplossing

Door de combinatie van betrokkenheid en grondige IT-kennis ontwikkelen wij ICT-oplossingen die onze partners vooruitbrengen. Dynamische oplossingen die perfect passen bij onze klant en mee kunnen groeien met de organisatie. Om die te realiseren beschikken we over verschillende instrumenten: standaardproducten en diensten van marktleiders zoals Microsoft en Fortinet, eigen complementaire diensten én zelf ontwikkelde producten. Dat geeft ons het vermogen om met onze ruim zestig specialisten oplossingen te bedenken en ontwikkelen waardoor je efficiënter, slimmer en prettiger kunt werken.