Transport & Logistiek

ICT op maat voor transport en logistiek

Binnen de transport en logistiek vormt ICT een onmisbare schakel. Naast softwarepakketten als Transport Management Software (TMS) of Warehouse Management Software (WMS) is de beschikbaarheid en bereikbaarheid van deze software van cruciaal belang. Om te voorkomen dat de planners niet kunnen werken, wagens stil komen te staan en daarmee de continuïteit van je bedrijf in het gedrang komt, is de juiste ICT-ondersteuning noodzakelijk.

Steeds meer transporteurs kiezen er dan ook voor om hardware en ICT-beheer buiten de deur te zoeken. Een logische keuze, gezien de opmars van cloudoplossingen en glasvezelverbindingen die voor substantiële efficiencywinst en concurrentievoordeel kunnen zorgen. Bovendien is het voor de meeste transportbedrijven bijna niet te doen om de vereiste specialistische kennis up-to-date te houden.

Als gevolg van deze ontwikkelingen zien diverse transportbedrijven de grote voordelen van het werken met DWE ICT als hun vaste externe ICT-afdeling. Met ruim 50 klanten binnen de transport en logistiek weten we inmiddels als geen ander waar de risico’s liggen van ICT binnen de transport & logistiek branche. Zo zijn beheer en beveiliging van servers en netwerk goed geregeld én in vertrouwde handen.

Betrouwbare ICT services

Met onze cloud oplossing in de vorm van Infrastructure as a Service (IaaS) garanderen we een beschikbaarheid van maar liefst 99,9%. Hiermee stellen we transport- en logistiekbedrijven in staat te vertrouwen op permanente inzetbaarheid van servers en meer. Ontdek wat onze cloud oplossing voor jouw bedrijf kan betekenen!

Wij merken dat planning- en administratiemedewerkers binnen een transportbedrijf grote behoefte hebben aan een goede bereikbare en behulpzame servicedesk. Maar om die intern in te richten, is vaak niet haalbaar. Ook dat heeft DWE ICT te bieden. Zo is de continuïteit van je onderneming altijd gewaarborgd.

Aandachtspunten ICT transport en logistiek

In de transport en logistiek wordt er veel buiten kantoortijden gewerkt. Mocht er een storing zijn buiten kantoortijd dan is het goed om te weten dat je altijd gebruik kunt maken van onze eigen 24/7 storingsdienst.

Cybersecurity-dreigingen hebben continu onze aandacht. Middels ons Security Framework hebben we een breed scala aan maatregelen, diensten en producten voor u ter beschikking om deze optimaal het hoofd te kunnen bieden.

Door onze ervaring bij zoveel transport en logistiek bedrijven en lidmaatschap van DALTI zijn we een deskundige en vertrouwde gesprekspartner voor de vele verschillende TMS en WMS softwareleverancier(s).

Informatie over de mogelijkheden
voor Transport & Logistiek?

 

DALTI

DWE ICT is lid van DALTI (Dutch Association of Logistics and Transport IT Suppliers) vanaf het eerste begin. Zo blijven we op de hoogte van het IT-landschap binnen de transport en logistiek en kunnen we passende adviezen geven op basis van de laatste ontwikkelingen. DALTI behartigt de belangen van ICT leveranciers in de sector transport en logistiek en bevordert daarmee de samenwerking tussen leden onderling en met externe partijen zoals overheden en instanties. Op die manier blijven we kennis delen, netwerken uitbreiden en werken aan standaardisatie waarmee we de gehele sector veiliger, efficiënter en slimmer maken.

DWE ICT Trusted ICT partner in de transport en logistiek

Wij geloven dat we samen vanuit verantwoordelijkheid en betrokkenheid de beste resultaten boeken. Op basis van de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd bij onze klanten binnen de transport en logistiek helpen we u graag bij de continuïteit van je bedrijf.

Ontdek wat wij voor de ICT van je transport en logistiek bedrijf kunnen betekenen door contact met ons op te nemen via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. We helpen je graag verder.