Transport & Logistiek

Jij wilt toch ook dat je applicaties goed kunnen functioneren zodat de werkzaamheden plaats kunnen vinden? DWE ICT zorgt ervoor dat jij optimaal kunt blijven werken met de applicaties voor Transport en Logistiek. Daarbij heeft DWE ICT security hoog in het vaandel staan. Door betrokkenheid en grondige IT-kennis te combineren, ontwikkelen wij ICT-oplossingen zodat de werkzaamheden vlekkeloos kunnen blijven verlopen.

Vertrouwen is voor ons een essentieel onderdeel voor een langdurige, sterke relatie. Daarom geven wij vertrouwen aan onze mensen, klanten en aan onze partners. Wij geloven namelijk dat we samen, vanuit verantwoordelijkheid en betrokkenheid, de beste resultaten boeken. Daarom adviseren, creëren en ondersteunen wij altijd de best passende ICT-oplossingen voor jouw transport en logistiek bedrijf. Met topproducten van marktleiders en zelfontwikkelde diensten voor transport en logistiek realiseren we de meest doeltreffende oplossing voor iedere situatie. Onze prioriteit is dan ook beveiliging van informatie én kwaliteit met onze ISO-certificeringen. We communiceren hierover in gewone mensentaal. Want die spreekt iedereen!

 

Informatie over de mogelijkheden
voor Transport & Logistiek?

 

Dalti

DWE ICT is vanaf de start van DALTI lid. Zo blijven wij op de hoogte van het IT landschap in transport en logistiek en kunnen wij de juiste adviezen geven.

DALTI (Dutch Association of Logistics and Transport IT Suppliers) behartigt de belangen van ICT leveranciers in de sector Transport en Logistiek. DALTI bevordert samenwerken tussen leden onderling en met externe partijen als overheden en brancheorganisaties. DALTI stimuleert kennisdelen, faciliteert netwerken en werkt aan standaardisatie.

Contact