Microsoft

Microsoft

Als Microsoft Gold Partner zetten kennen we de toepassingen van Microsoft door en door. De veelzijdigheid van de producten en diensten van Microsoft sluit perfect aan dij de concrete vraagstukken binnen de branches waar wij ons in specialiseren: transport, onderwijs en MKB. We brengen onze technische expertise naar de werkvloer en verplaatsen ons in de dagelijkse werkzaamheden van je medewerkers. Zo richten we jouw ICT landschap optimaal in.

Microsoft365

De Microsoft365 software suite strekt zich uit van Word en Outlook via SharePoint en Teams naar Planner en OneNote. Deze oplossingen dragen stuk voor stuk bij aan verbeterde werkprocessen en het stroomlijnen van je bedrijf.

Onze dienstverlening focust zich met name op het succesvol gebruiken van de Teams-omgeving voor onderwijs en MKB. Enerzijds doen we de technische realisatie door o.a. een snelle en foutloze documentmigratie, anderzijds nemen we de gebruikers uitgebreid mee in de nieuwe Teams- werkwijze. Op die manier richten we de omgeving niet alleen optimaal in, we zorgen er ook voor dat je medewerkers intuïtief gebruik kunnen maken van de toepassingen die de Teams-omgeving te bieden heeft. Hierbij kun je altijd rekenen op passend advies, actieve ondersteuning en goede bereikbaarheid van onze servicedesk.

PowerPlatform

PowerBI, PowerAutomate en PowerApps zijn zeer krachtige software oplossingen om gegevens te analyseren en verbindingen tussen applicaties te leggen.

We zetten het PowerPlatform in om bijvoorbeeld:

  • Dure synchronisatiesoftware te vervangen door een veel goedkopere PowerAutomate-oplossing
  • KPI-Dashboards te realiseren voor management, planning, beheer en finance, gebaseerd op data uit Dynamics en andere applicaties
  • Eenvoudige apps te laten draaien die op de mobiele telefoon gebruikt kunnen worden

Dynamics 365

Onze dienstverlening op het gebied van Dynamics365 (D365) richt zich op CRM, Services, Projecten en ERP (Business Central).

Enkele voorbeelden van onze oplossingen:

  • Een systeem om met vouchers een subsidieregeling uit te voeren
  • Commerciële optimalisatie van accounts, contacten en de pijplijn
  • Planning van werkzaamheden en medewerkers op locatie
  • Inrichting van een farmaceutisch warehouse en het onderliggende ERP-systeem

Aanvullende Microsoft oplossingen

Naast bovenstaande Microsoft oplossingen werken we ook met oplossingen zoals Azure, EndPoint Manager en verscheidene security oplossingen. Kortom, we zijn altijd in staat de juiste combinatie van toepassingen te bepalen voor jouw bedrijf. We stellen de gebruiker centraal en zorgen voor de juiste implementatie van Microsoft oplossingen die jou verder helpen.

Neem contact op

Heb je nog vragen over de verschillende Microsoft diensten, neem dan contact met ons op. Dit kan via info@dwe-ict.nl of (035) 5840 110. Onze specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Informatie over de mogelijkheden
van Microsoft?

 

KLANTCASES

‘Ik ben tot dusver meer dan tevreden met Dynamics 365, de implementatie in bestaande processen gaat zeer soepel en er is heel veel mogelijk binnen Dynamics 365. De kunst is om daar keuzes in te maken.’

Arjen Hop – Directeur NBSS