Firewalls

Firewalls

Tegenwoordig zijn digitale bedreigingen aan de orde van de dag. Voor zowel kleine als grote bedrijven, hotels of scholen is het dan ook van groot belang om de beveiliging van netwerken goed op orde te hebben. Zonder de nodige kennis en inzichten kan dit echter behoorlijk ingewikkeld zijn. Zeker wanneer je te maken hebt met grote netwerken waar veel devices op aangesloten zijn. DWE ICT helpt je bij de implementatie van de juiste firewalls voor jouw bedrijf, school of hotel. Zo garanderen we optimale beveiliging van je netwerken en kun je zorgeloos werken.

Next-generation firewalls

Next-generation firewalls (NGFW’s) filteren netwerkverkeer om een organisatie te beschermen tegen externe én interne bedreigingen. Zo vormen ze een barrière tussen beveiligde, gecontroleerde netwerken en niet-vertrouwde omgevingen, zoals het internet. Specifiek voor next-gen firewalls zijn er bijvoorbeeld diepere mogelijkheden voor inhoud-inspecties. Deze kunnen aanvallen, malware en andere bedreigingen identificeren en stellen de NGFW in staat om deze bedreigingen te blokkeren.

Informatie over de mogelijkheden
voor Firewalls?

 

 

 

Firewalls van Fortinet

DWE ICT is partner van Fortinet. Fortinet levert hoogwaardige firewalls van de volgende generatie, SD-WAN, switches en AccessPoints zorgen ervoor dat gebruikers veilig toegang hebben tot internet en effectief kunnen samenwerken met tools zoals videoconferenties en voice-over-IP (VOIP), zelfs in dichtbevolkte omgevingen. Een voorbeeld van een kwalitatieve NGFW is FortiGate. Deze firewall heeft een toonaangevende prijs-kwaliteitverhouding en heeft een beveiligingsbeleid dat eenvoudig te beheren is, ongeacht of werknemers op kantoor, school of thuis werken en op afstand inloggen. Schaal op wanneer je bedrijf groeit en zorg ervoor dat je netwerken zo min mogelijk risico lopen.

Als partner van Fortinet weten we precies welke toepassingen geschikt zijn voor welke situatie. Zo kent iedere branche bijvoorbeeld eigen uitdagingen en hier spelen we dan ook op in als het aankomt op goede beveiliging van je netwerken. Informeer naar de mogelijkheden van firewalls voor de netwerken binnen je onderneming, hotel of onderwijsinstelling en til je digitale beveiliging naar een hoger niveau.

Start vandaag!

Onze consultants helpen je graag verder met de implementatie van jouw digitale beveiliging van netwerken. Met de juiste firewall bescherm je je onderneming tegen externe en interne dreigingen en kunnen je medewerkers zorgeloos hun werk doen.

Neem contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110 en ontvang meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van firewalls. We helpen je graag verder.

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!