Firewalls


Next-generation firewalls (NGFW’s) filteren netwerkverkeer om een ​​organisatie te beschermen tegen externe én interne bedreigingen. Zo vormen ze een barriere tussen beveiligde, gecontroleerde netwerken en niet-vertrouwde omgevingen, zoals het internet. Specifiek voor next-gen firewalls zijn de diepere mogelijkheden voor inhoudinspectie. Deze kunnen aanvallen, malware en andere bedreigingen identificeren en stellen de NGFW in staat om deze bedreigingen te blokkeren.

DWE ICT is partner van Fortinet. Fortinet levert hoogwaardige firewalls van de volgende generatie, SD-WAN, switches en toegangspunten zorgen ervoor dat gebruikers veilig toegang hebben tot internet en effectief kunnen samenwerken met tools zoals videoconferenties en voice-over-IP (VOIP), zelfs in dichtbevolkte omgevingen.

De FortiGate NGFW schaalt om aan uw behoeften te voldoen met toonaangevende prijs-kwaliteitverhouding en eenvoudig te beheren beveiligingsbeleid, ongeacht of werknemers op het hoofdkantoor werken of op afstand inloggen.

Informatie over de mogelijkheden
voor Firewalls?