WiFi

WiFi moet het gewoon doen om efficiënt te kunnen werken. DWE ICT helpt jouw organisatie daarbij. Er komen steeds meer devices op de markt die alleen nog gebruik kunnen maken van een draadloos netwerk. Wat dacht je van de iPad’s en laptops van de leerkrachten, de handscanners in het distributiecentrum of de laptop op de vaste werkplek? DWE ICT heeft diepgaande technische kennis op het gebied van WiFi  en de nieuwste WiFi 6 van Extreme Networks. Want WiFi moet het gewoon doen!

DWE ICT kan je projectmatig naar een volledig nieuwe omgeving begeleiden. Daarbij adviseren we graag over de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van WiFi die relevant zijn voor jouw organisatie.

Onze wireless oplossing is onderhoudsvrij, omdat wij het beheer uitvoeren. Zo wordt een Access Point gemiddeld 2 tot 3 keer per jaar voorzien van de laatste firmware.

De Wifi oplossing die we gebruiken is technisch zeer hoogstaand en voorzien van de laatste technologieën. Bovendien blijven we de oplossing updaten, waardoor je gegarandeerd bent van de laatste technologie en security updates. Je wordt voorzien van een state-of-the-art WiFi netwerk.

Informatie over de mogelijkheden
voor WiFi?

 

 

 

Klantcases

Hard Rock Hotel

Ploeger Logistics