WiFi

WiFi

Hoe je het ook wendt of keert, WiFi moet het gewoon doen om efficiënt te kunnen werken. DWE ICT helpt jouw organisatie daarbij. Er komen steeds meer devices op de markt die alleen nog gebruik kunnen maken van een draadloos netwerk. Wat dacht je van de iPads en laptops van de leerkrachten, de handscanners in het distributiecentrum of de laptop op de vaste werkplek? Iedere functie binnen deze branche heeft te maken met het groeiende belang van een goed WiFi-netwerk. Onze specialisten hebben diepgaande technische kennis op het gebied van WiFi. Zo zorgen we ervoor dat jij en je medewerkers optimaal kunnen werken – met WiFi die het gewoon doet!

Zakelijke WiFi oplossingen

Het groeiende aantal devices dat tegenwoordig is aangesloten op een WiFi-netwerk zorgt ervoor dat netwerken steeds meer capaciteit aan moeten kunnen. Zeker in een omgeving waarbinnen een goede verbinding noodzakelijk is om je werk uit te kunnen voeren of waarin processen altijd door moeten gaan, is stabiele WiFi soms een probleem. Denk bijvoorbeeld aan een onderwijsomgeving, binnen de transport en logistiek of een hospitality-omgeving waar gasten goede WiFi verwachten. Bovendien laat de beveiliging van WiFi-netwerken nog wel eens te wensen over. Met de WiFi-oplossingen van DWE ICT zorg je voor het beste WiFi-netwerk voor je onderneming, onderwijsinstelling en meer. We gaan iedere uitdaging aan en garanderen een zorgvuldige aanpak waarbij je voortdurend kunt rekenen op deskundige service en support.

Informatie over de mogelijkheden
voor WiFi?

 

 

 

Klantcases

Hard Rock Hotel

Ploeger Logistics

WiFi aangepast op jouw onderneming

DWE ICT kan je projectmatig naar een volledig nieuwe omgeving begeleiden. Daarbij adviseren we graag over de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van WiFi die relevant zijn voor jouw organisatie. Onze wireless oplossing is onderhoudsvrij, omdat wij het beheer uitvoeren. Zo wordt een Access Point gemiddeld twee tot drie keer per jaar voorzien van de laatste firmware waardoor deze altijd up-to-date is.

De Wifi oplossing die we gebruiken is technisch zeer hoogstaand en voorzien van de laatste technologieën. Bovendien blijven we de oplossing updaten, waardoor je gegarandeerd bent van de laatste technologie en security updates. Je wordt voorzien van een state-of-the-art WiFi netwerk.

Regel je WiFi via DWE ICT

Kamp je op dit moment met een WiFi probleem of zoek je schaalbare oplossing voor je groeiambities? Informeer naar de mogelijkheden van WiFi via DWE ICT en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110 en ontvang meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van WiFi. We helpen je graag verder.

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!