Teams

Microsoft Teams is dé hub voor teamwerk in Office 365. Teams brengt alles samen in een gedeelde werkomgeving waar je kunt chatten, kunt vergaderen, bestanden kunt delen en met zakelijke apps kunt werken. In de digitale werkomgeving ligt de nadruk op conversatie binnen één platform, zodat teams efficiënter kunnen samenwerken en meer kunnen bereiken. Dus: het gesprek staat centraal in de applicatie, die georganiseerd is rond berichtgeving en het delen van informatie binnen groepen of ‘teams’. Werk sneller, werk overal, én werk zelfverzekerd met Microsoft Teams!

 

Wat kan Teams betekenen voor jouw organisatie?

Communiceer effectiever
Krijg je teams op één lijn met groepchats, online vergaderingen, bellen en webconferenties.

Beter samenwerken
Werk samen aan bestanden via ingebouwde Office 365 apps, zoals Word, Excel, PowerPoint en SharePoint.

Pas je werkomgeving aan
Voeg je favoriete Microsoft apps en services van derden toe om je organisatie te laten groeien.

Beveilig je team
Beschik over end-to-end beveiliging, beheer en compliance; allemaal mogelijk gemaakt met Office 365.

Informatie over de
mogelijkheden van Teams?

 

Teams in het onderwijs

Als Teams wordt gebruikt tijdens de lessen, kun je contact leggen met jouw klasgenoten, jouw docent vragen stellen, en je huiswerk doen en bijhouden wat je als volgende moet doen. Maak je nog geen deel uit van een team? Geen probleem! Je kunt jouw eigen team maken om aan groepsprojecten te werken en contact te houden vanaf je eigen computer of telefoon.
Met de EduConnector van DWE ICT is het mogelijk om alle klassen in één keer aan te maken in Microsoft Teams.

Wat zijn de voordelen?

  • Microsoft Teams is geïntegreerd in Office 365 en brengt dus geen extra kosten met zich mee. Daardoor heeft u automatisch toegang tot OneDrive binnen de Teams-omgeving.
  • Alle content, tools, medewerkers en conversaties zijn in de Teams-omgeving te vinden. Doordat Teams als desktopversie én als mobiele app beschikbaar is, heeft u altijd direct toegang tot de nodige informatie.
  • In Teams heeft u toegang tot SharePoint, OneNote en Skype for Business, maar u kan ook applicaties als Word, Excel, Trello en PowerPoint toevoegen.
  • Teams laat u toe ook externen toe te voegen aan uw teams om zo documenten, informatie en gesprekken te delen. Denk maar aan een samenwerking met een derde partij of het betrekken van een klant in een bepaald project.

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Microsoft Teams kent ontzettend veel mogelijkheden! Wij hebben er een aantal voor je samengevat in onderstaand rijtje:

 

Vergaderingen
Host audio-, video- en webvergaderingen voor iedereen binnen of buiten je organisatie.

Bellen
Duidelijke en betrouwbare oproepen. Combineer Teams met een telefoonsysteem, telefonieabonnement en directe routering voor (wereldwijde) zakelijke oproepen.

Apparaten
Wordt gezien en gehoord, waar je werk je ook brengt. Gebruik Teams-apparaten voor een intelligentere ervaring met vergaderen en bellen.

Firstline werknemers
Maximaliseer de impact van je Eerstelijnspersoneel. Bied alle werknemers meer mogelijkheden met nieuwe functies voor het beheren van planningen en diensten.

Apps en integraties
Laat Teams voor je werken. Voeg je favoriete Microsoft-services en services van derden toe, of bouw aangepaste apps om te voldoen aan de behoeften van je bedrijf.

Beveiliging en compliance
Teams is ontworpen met IT in gedachten en biedt beheermogelijkheden voor samenwerking, vergaderingen, bellen en apps op één plek met eenvoudig beheer.