Teams

Microsoft Teams

Met het veranderende werklandschap waarin werken op kantoor steeds meer afgewisseld wordt met werken op afstand, is (digitaal) samenwerken soms niet altijd even eenvoudig. Microsoft Teams is dé hub voor teamwerk in Office 365. Teams brengt alles samen in een gedeelde werkomgeving waar je kunt chatten, vergaderen, bestanden kunt delen en met zakelijke apps kunt werken. In de digitale werkomgeving ligt de nadruk op conversatie binnen één platform, zodat teams efficiënter kunnen samenwerken en meer kunnen bereiken. Werk sneller, overal én efficiënt samen met Microsoft Teams!

Wat kan Teams betekenen voor jouw organisatie?

De kans is groot dat je binnen je organisatie al gebruik maakt van één of meerdere diensten van Microsoft. Denk bijvoorbeeld aan Office 365. Teams vormt dan ook vaak een natuurlijk verlengstuk op de huidige systemen en tools binnen je organisatie. De voordelen die je ervan mag verwachten zijn o.a.:

Effectiever communiceren
Krijg je teams op één lijn met handige groepschats, online vergaderingen, bellen en webconferenties via één systeem.

Beter samenwerken
Werk samen aan bestanden via ingebouwde Office 365 apps zoals Word, Excel, PowerPoint en SharePoint.

Schaalbaar
Pas eenvoudig je werkomgeving aan en voeg je favoriete Microsoft apps en services van derden toe om je organisatie te laten groeien.

Optimale beveiliging
Beschik over end-to-end beveiliging, beheer en compliance; allemaal mogelijk gemaakt met Office 365.

Informatie over de
mogelijkheden van Teams?

 

Microsoft Teams in het onderwijs

Ook in het onderwijs vormt Teams een fijne aanvulling op het digitale landschap. Zowel voor leerlingen als voor docenten is het eenvoudig te gebruiken en maakt het de samenwerking aanzienlijk makkelijker. Bovendien kun je met de EduConnector van DWE ICT alle klassen in één keer aanmaken in Microsoft Teams.

Wat zijn de voordelen van Microsoft Teams?

  • Geen extra kosten: Microsoft Teams is geïntegreerd in Office 365 en brengt dus geen extra kosten met zich mee. Daardoor heb je automatisch toegang tot OneDrive binnen de Teams-omgeving.
  • Overal toegang: Alle content, tools, medewerkers en conversaties zijn in de Teams-omgeving te vinden. Doordat Teams als desktopversie én als mobiele app beschikbaar is, heb je altijd direct toegang tot de nodige informatie.
  • Diverse applicaties: In Teams heb je toegang tot SharePoint, OneNote en Skype for Business, maar kan je ook applicaties als Word, Excel, Trello en PowerPoint toevoegen.
  • Optimale samenwerking: Voeg externen toe aan je teams om zo documenten, informatie en gesprekken te delen. Denk maar aan een samenwerking met een derde partij of het betrekken van een klant in een bepaald project.

De mogelijkheden van Microsoft Teams

Microsoft Teams kent ontzettend veel mogelijkheden! Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet:

Vergaderingen

Host audio-, video- en webvergaderingen voor iedereen binnen of buiten je organisatie.

Bellen

Duidelijke en betrouwbare oproepen. Combineer Teams met een telefoonsysteem, telefonie-abonnement en directe routering voor (wereldwijde) zakelijke oproepen.

Apparaten

Wordt gezien en gehoord, waar je werk je ook brengt. Gebruik Teams-apparaten voor een intelligente ervaring met vergaderen en bellen.

Eerstelijnswerknemers

Maximaliseer de impact van je Eerstelijnspersoneel. Bied alle werknemers meer mogelijkheden met nieuwe functies voor het beheren van planningen en diensten.

Apps en integraties

Laat Teams voor je werken. Voeg je favoriete Microsoft-services en services van derden toe, of bouw aangepaste apps om te voldoen aan de behoeften van je bedrijf.

Beveiliging en compliance

Teams is ontworpen met IT in gedachten en biedt beheermogelijkheden voor samenwerking, vergaderingen, bellen en apps op één plek met eenvoudig beheer.

Stap over op Microsoft Teams

Wil je de efficiëntie op het gebied van samenwerking binnen je organisatie naar een hoger niveau tillen? Dan is Microsoft Teams de volgende stap. Onze consultants denken met je mee over de juiste invulling van je Teams-omgeving en onze specialisten staan voor je klaar om alles soepel en snel te implementeren. Ontdek de mogelijkheden!

Neem contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110 en ontvang meer informatie over Microsoft Teams.

Meer weten over de mogelijkheden van Dynamics 365?

Neem contact met ons op!