Sales Accelerator

Eenvoudig en snel een goed CRM-systeem in de lucht voor het MKB!

  • Dashboard
  • Activiteiten
  • Klantdata
  • Opportunity beheer
  • Automatische offertes
  • Sharepoint intergratie
  • Outlook intergratie

 

  

Online webinar
 60 min.
Donderdag 20 oktober
10.30 uur
Gratis

 

DWE’s Dynamics365 sales accelerator

Eenvoudig en snel een goed CRM-systeem in de lucht voor het MKB!

Een 360 graden overzicht van klanten? Nakijken wat de laatste communicatie met de klant was? Geen gedoe meer met Excel lijstjes om de omzet bij te houden?

Wij herkennen deze uitdagingen en komen ze regelmatig tegen bij onze klanten. Daarom ontwikkelden wij de Dynamics 365 Sales Accelerator.

Met DWE’s Dynamics365 Sales Accelerator heeft u heel snel een volwassen CRM-systeem beschikbaar, tegen zeer lage kosten. De Sales Accelerator zit vol met functionaliteiten waarmee u direct aan de slag kunt! Denk hierbij aan alle klantgegevens, de integratie met Outlook en SharePoint. Daarnaast kunt u vanuit het systeem een offerte bij elkaar klikken en direct versturen. En natuurlijk ook uitgebreide dashboards en inzichten. Het volledige overzicht van alle functies taat onderaan deze pagina.

Wat zijn de voordelen voor uw organisatie? We ontwikkelden de sales accelerator aan de hand van de behoeften in de markt. Enerzijds is het een best-practice-oplossing, waarin erg veel functies beschikbaar zijn. Je kan er gelijk mee aan de slag. Anderzijds is het erg eenvoudig om aan te laten sluiten bij uw unieke manier van werken. Daarbij is het pakket aan te passen op uw proces- en automatiseringswensen.

DWE’s Sales Accelerator is geschikt voor alle organisaties die intensief klantcontact onderhouden, klein of groot. De accelerator wordt geïmplementeerd als een klein project. Wij leveren de benodigde Microsoft Dynamics365 licenties er graag bij.

Geïnteresseerd? Neem contact op met ons. We verzorgen graag een demo!

Meer informatie?

Joost van Lagen

Consultant Dynamics 365

Stuur een e-mail

 

Incompany

Wilt u de cursus op een andere datum en locatie volgen? Neem dan contact op met Joost van Lagen en zij bespreekt graag de mogelijkheden met u.

INSCHRIJVEN
Bedrijfsgrootte
Datum
Samenvatting
-