MKB

MKB ICT

Een perfect ingericht ICT-systeem draagt bij aan het succes van elke mkb’er. Heb jij een ICT-vraagstuk waar je graag mee geholpen wilt worden? Dagelijks zetten onze specialisten zich in om passende ICT-oplossingen te creëren voor zowel kleine als grote mkb’ers. Ons doel? Het creëren van een sterk fundament waardoor jouw bedrijf veilig, doeltreffend en efficiënt kan werken.

MKB ICT: de bouwstenen voor succes

Vertrouwen is voor ons een essentieel onderdeel voor een langdurige, sterke relatie voor MKB ICT. Daarom geven wij vertrouwen aan onze mensen, klanten en aan onze partners. Wij geloven namelijk dat we samen, vanuit verantwoordelijkheid en betrokkenheid, de beste resultaten boeken. Daarom adviseren, creëren en ondersteunen wij altijd de best passende MKB ICT-oplossingen voor jouw bedrijf. ICT ondersteuning voor het MKB wordt namelijk voor elke MKB’er steeds belangrijk om zo in de toekomst nog meer te kunnen groeien.

Informatie over de mogelijkheden
voor het MKB?

Neem contact met ons op!

 

Persoonlijk en gedreven

Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je een goede samenwerking aan wilt gaan, het van beide kanten goed moet klikken. Daarom leren we jou graag beter kennen om een goed beeld te krijgen van jouw bedrijf. Tegelijkertijd wil jij natuurlijk ook weten met wie je in zee gaat. Daarom staan wij natuurlijk open voor al jouw vragen. Als het van beide kanten goed voelt dan hebben we een mooi startpunt gecreëerd voor een duurzame relatie. Hartstikke waardevol, want hoe cliché het ook klinkt: een goed begin van ICT beheer in het MKB is écht het halve werk. 

Doeltreffende oplossingen voor iedere situatie

Met topproducten van marktleiders en zelfontwikkelde diensten voor het MKB realiseren we de meest doeltreffende oplossing voor iedere situatie. Onze prioriteit is dan ook beveiliging van informatie én kwaliteit met onze ISO-certificeringen. Doordat de ICT-branche constant beweegt, houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Hierop reageren we snel en omdat wij jou als MKB ICT-klant kennen adviseren we je over de nieuwste dynamische oplossingen en – waar nodig – implementeren we deze. Wij zijn experts op het gebied van MKB ICT!

Voordelen van een MKB ICT samenwerking?

Wil je graag een MKB ICT partner die echt met je samenwerkt? Profiteer dan onder andere van de volgende voordelen:

  • Goed bereikbare servicedesk
  • Eigen 24/7 storingsdienst
  • Private Cloud met 99,9% beschikbaarheid
  • Diepgaande kennis van techniek, branche-specifieke kennis en kennis over processen van klanten

Meer weten over onze MKB ICT oplossingen?

Wil je weten hoe wij jou als MKB’er kunnen helpen met onze ICT-oplossingen? Ons team van ervaren specialisten kijkt graag waar jij als bedrijf nu staat en hoe we op korte én lange termijn winst kunnen behalen met behulp van onze MKB ICT-support. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@dwe-ict.nl of bel ons op (035) 5840 110. We helpen je graag verder met ICT advies voor het MKB.

KLANTCASES

“Eén van de voordelen is dat we met Microsoft 365 kunnen werken. Dat betekent heel eenvoudig overal inloggen. Staat iemand van ons op een beurs met tablet of smartphone, of is hij op zakenreis of op vakantie, dan kan hij altijd bij zijn documenten.”

Jacques van de Baan – Hart B.V.